Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Ο λόγος που βρίσκονται σε διαρκή διαβούλευση με τη βασίλισσα Ελισάβετ

14:24 19/2/2020 - Πηγή: People

Όταν αποφασίζεις να αφήσεις τη ζωή που έκανες μέχρι σήμερα, συνήθως τα ημίμετρα δεν βοηθούν. Πρέπει να γίνει ολοκληρωτικό κόψιμο με τα δεσμά του παρελθόντος. Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν φαίνεται να θέλουν να κάνουν κάτι τέτοιο σε απόλυτο βαθμό. Τουλάχιστον όχι ως προς το ξεκίνημα της νέας τους ζωής στην Αμερική.

Τις τελευταίες ημέρες που τα βασιλικά ζητήματα κάπως κόπασαν και επήλθε η ηρεμία, η βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον εγγονό της και τη γυναίκα του για το αν θα συνεχίσουν να είναι οι Δούκες του Σάσεξ και θα φέρουν τον τίτλο Royal

μπροστά από τα ονόματα τους. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, διαφορετικό είναι για τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες να διεκδικούν συνεργασίες και χρήματα ως βασιλικά πρόσωπα και διαφορετικό ως δύο «απλοί» διάσημοι και πρώην βασιλικά μέλη.

Ο Χάρι και η Μέγκαν θέλουν να δραστηριοποιηθούν και στον τομέα της παραγωγής περιεχομένου, αλλά να αναπτύξουν και προσωπική φιλανθρωπική δράση, με έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό να βρίσκεται στα σκαριά. Θέλουν όμως το ίδρυμα τους να φέρει τον τίτλο Royal, κάτι που βρίσκει αντίθεση τη βασίλισσα δεδομένου ότι έχουν απαρνηθεί τις θέσεις τους.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του παλατιού που γνωρίζουν καλά τέτοια ζητήματα, αναφέρουν ότι η Ελισάβετ θεωρεί πως είναι καιρός να συστήνονται ως Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, αλλά για να υπάρχει μια διάρκεια στις διαβουλεύσεις, αυτό σημαίνει πως ο Χάρι και η Μέγκαν δεν θέλουν να αποχωριστούν τόσο άμεσα τους τίτλους τιμής που μπορούν να τους εκμεταλλευτούν εμπορικά. Γι΄αυτό λέγεται πως συζητούν με την Ελισάβετ μια μεταβατική περίοδο, μέχρι να μπουν σε μια σειρά τα επιχειρηματικά τους πλάνα και να μη χρειάζονται πια την «βασιλική σφραγίδα» στις διαπραγματεύσεις τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα