Μαρία-Κλάρα Μαχαιρίτσα: Το «ευχαριστώ» σε όσους τιμήσαν τον Λαυρέντη και την στήριξαν

16:19 12/9/2019 - Πηγή: People

Η κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που έγινε χθες στο Κοιμητήριο του Ζωγράφου, ήρθε να βάλει μια τελεία στην πορεία του σπουδαίου καλλιτέχνη ανάμεσα μας. Τέλος υλικό, αφού η ανάμνησή του θα υπάρχει στους ανθρώπους που ερωτεύτηκαν τα τραγούδια του και, πολύ περισσότερο, στους ανθρώπους που πορεύτηκαν μαζί του.

Η κόρη του Μαρία-Κλάρα Μαχαιρίτσα ήταν το πρόσωπο που όλοι οι φίλοι και συγγενείς έσπευσαν να παρηγορήσουν και να στηρίξουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Γι΄αυτό θέλησε να τους
εκφράσει δημόσια την ευγνωμοσύνη της και να γίνει λίγο αινιγματική στο τέλος της ανάρτησής της. Εκεί η Μαρία-Κλάρα έκανε λόγο για ένα τελευταίο δώρο του Λαυρέντη προς εμάς.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους είσασταν εκεί Αλλά και όσους μου έστειλαν. Η μεγαλύτερη απόδειξη σε μια σχέση χρονών ανάμεσα στο πατερα μου με το καθέναν από εσάς. Μια αμοιβαία σχέση όπως κάθε υγιής σχέση που υπάρχει αγαπη. Πίσω απ τα τραγούδια, ένα μεγαλείο. Ένας άνθρωπος που είχε μόνο αγάπη για να μοιράζεται 24 ώρες το 24ωρο. Χωρίς ποτέ να κουράζεται.

Ένας άνθρωπος που με τεράστια ευφυΐα ποναγε για την παιδεία και την ποιότητα κυρίως των νέων. Ποναγε για όλους χωρίς καλούπια. Καθηλωτικος, μεταδοτικός, απλος, σοφός, χαβαλές, αισιόδοξος, καλόκαρδος χωρίς καμία κακία. Η όποια αρνητική πλευρά ήταν απλα μια παιδική αθωότητα. Αυτός ο άνθρωπος είχε κάτι ακόμα να μοιραστεί για το κόσμο που ζούμε…

Ένα τελευταίο δώρο για σας….
Μαρία Κλάρα Μαχαιριτσα»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρία-Κλάρα Μαχαιρίτσα, Λαυρέντη,maria-klara machairitsa, lavrenti