Λίγο πριν την κυκλοφορία: Ξεφυλλίστε το νέο τεύχος του People με εξώφυλλο τον Σάββα Πούμπουρα

14:26 21/2/2020 - Πηγή: People

1 από 6Σάββας Πούμπουρας: Πολλοί λένε πως τα 40 είναι μια ηλικία-σταθμός για έναν άντρα. Μια ηλικία που αν η οικογενειακή ευτυχία συμβαδίζει με μια επιτυχημένη επαγγελματική ζωή, είναι το ιδανικό σενάριο ζωής. Στην περίπτωση του Σάββα αυτό ισχύει απόλυτα, μια και λίγες μέρες μετά τα 39α γενέθλιά του υποδέχτηκε στον κόσμο την κόρη του, ενώ η εκπομπή Best Friend’s Fear στον ΑΝΤ1 σημειώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Ο ίδιος μιλάει για την πατρότητα, απαντά στους επικριτές του, αποκαλύπτει

το επεισόδιο που δεν θα δούμε στον αέρα αλλά και τους διάσημους που δεν θα έβαζε ποτέ στο στόχαστρο.

2 από 6Ορφέας Αυγουστίδης: Νομίζεις πως βρίσκεται στο θέατρο από τότε που γεννήθηκε και αυτό κατά μία έννοια ισχύει, αφού και οι δυο γονείς του είναι ηθοποιοί. Μόλις στα 35 του χρόνια, έχει καταφέρει να θεωρείται από τους πιο ταλαντούχους πρωταγωνιστές της γενιάς του, παίζοντας σε έργα απαιτητικά και πολυεπίπεδα όπως στις «Τρεις Αδελφές» του Τσέχωφ, που τον συναντούμε φέτος. Ο ίδιος δηλώνει πως αν δεν είχε γίνει ηθοποιός θα μπορούσε να είναι ένας καλός πωλητής ή ένας μερακλής μάγειρας.

3 από 6Ελευθερία Καρναβά: Πήρε τη μεγάλη απόφαση να δηλώσει συμμετοχή στο GNTM 2 παρά το άγχος της για τη συνέχεια. Ενθουσίασε τους κριτές και κατάφερε να κερδίσει το πρώτο και μοναδικό Golden Pass στην ιστορία του ριάλιτι μόδας της Ελλάδας. Η πορεία της στο παιχνίδι, οι δυσκολίες που αντιμετώπισε στη συγκατοίκηση με τις F.F. και η συγγνώμη που άκουσε στο τέλος.

Sponsored Ad

4 από 6Σοφία Τσίπα: Ο λόγος που ξεκίνησε να γράφει ποιήματα, η ενασχόλησή τηςμε τη δημοσιογραφία, η συμβουλή της Πόπης Τσαπανίδου, η απόλυσή της από τον ΣΚΑΪ, ο ανατρεπτικός γάμος της σ’ ένα ξωκλήσι αλλά και το νέο της βιβλίο. Η Σοφία μιλάει για πρώτη φορά ανοιχτά και χωρίς περιστροφές για τη ζωή της στο People.

5 από 6Πρίγκιπας Harry &Meghan Markle: Η νέα ζωή στον Καναδά Καθώς βαδίζει στο δικό του μονοπάτι μακριά από τα βασιλικά καθήκοντα, το ζευγάρι μαζί με τον 9 μηνών γιο τους, Archie, απολαμβάνει στιγμές ηρεμίας στο σπίτι τους στον Καναδά και εστιάζει στο μέλλον του.

6 από 6Great Ideas: Ώρα για burgerΤο εστιατόριο Hungry Bill’s στα Μελίσσια προτείνει μια συνταγή για πεινασμένους και ένα δροσιστικό κοκτέιλ για διψασμένους!

Πάρτε μια μικρή γεύση για όλα όσα θα διαβάσετε αυτή την εβδομάδα στο People, που κυκλοφορεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, μαζί με το Έθνος της Κυριακής.

Keywords
Τυχαία Θέματα