Λιάγκας για Καζαριάν: «Εγώ θα έπαιρνα το φίμωτρο και θα της έλεγα «βούλωσέ το, κοπέλα μου»»

13:48 19/9/2019 - Πηγή: People

Μια διελκυστίνδα απαντήσεων έχει ξεκινήσει ανάμεσα στην Ειρήνη Καζαριάν και τον Γιώργο Λιάγκα, με τον δεύτερο να της απευθύνεται ευθέως, αλλά την Ειρήνη να μην ονοματίζει τους ανθρώπους που την κριτίκαραν έντονα.

Όλα ξεκίνησαν από τη συμπεριφορά της στις πρώτες δηλώσεις για την παράσταση Κούκλες που θα συμμετέχει. Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε λόγο για κατάντια της κοινωνίας και την αποκάλεσε αμόρφωτη. Και δεν ήταν ο μόνος που της άσκησε κριτική. Ήταν αυτός βέβαια που της άσκησε την πιο έντονη απ΄όλες.

Γιάννης Μπέζος: Τα σχόλια του ηθοποιού για τη συμμετοχή

της Ειρήνης Καζαριάν στη θεατρική παράσταση κούκλες

Η ανάρτηση της Καζαριάν με quote του Άντονι Χόπκινς από μια συνέντευξή του, προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερο εκνευρισμό στον παρουσιαστή, με αποτέλεσμα να γίνει πιο σκαιός στην τοποθέτησή του.

«Στην Ελλάδα ό,τι δηλώσεις είσαι. Εγώ θα έπαιρνα το φίμωτρο από τον Χόπκινς και θα της έλεγα «βούλωσέ το, κοπέλα μου, δηλαδή. Έλεος. Βγήκε ο Μπέζος χθες στη Φαίη, βγήκαν σοβαροί ηθοποιοί και την έκραξαν. Και αντί να τη μαζέψουν κάποιοι άνθρωποι – αυτή σου λέει «τώρα ασχολούνται μαζί μου» – απαντάει με τον Χόπκινς; Ο σκηνοθέτης δεν τη μαζεύει»;

Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν αρκετά δηκτικός και προς τον σκηνοθέτη Νίκο Ανδρουλάκη για τον οποίο είπε το εξής: «Αυτός που έχει αριστερή παιδεία, δεν την μαζεύει»;


Keywords
Τυχαία Θέματα