Λάκης Λαζόπουλος: «Η Μενεγάκη δεν είναι κουτή, θα βρει τι να κάνει»

12:47 10/2/2020 - Πηγή: People

Στην Ελένη Μενεγάκη και στην πρόθεσή της να αποχωρήσει από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha αναφέρθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο άλλοτε ισχυρός άντρας του τηλεοπτικού σταθμού παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Enjoy της Κυριακάτικης Δημοκρατίας

και εκεί μεταξύ άλλων μίλησε και για την πρόθεση της παρουσιάστριας να αφήσει πίσω της την τηλεόραση, μια είδηση που έπεσε σαν βόμβα στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

«Η τηλεόραση είναι ένα μπλέντερ που χτυπάει συνέχεια φρούτα. Θέλει να ανανεώνεται διαρκώς. Το βρίσκω φυσιολογικό. Στην τηλεόραση η έκθεση είναι υπεραρκετή. Η φθορά του παρουσιαστή είναι μεγάλη», είπε ο σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την διαφαινόμενη πρόθεση των καναλαρχών να αλλάξουν τα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση.

Όταν, όμως, ρωτήθηκε για το αν πιστεύει ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα πρόσωπο που θα λείψει από την ελληνική τηλεόραση, ο Λαζόπουλος προχώρησε σε μία δήλωση γεμάτη υπονοούμενα για το μέλλον της παρουσιάστριας.

«Η Μενεγάκη θα βρει τι θα κάνει. Ούτε κουτή είναι, ούτε πρόσωπο που δεν της κόβει. Για ξανθιά… είναι πολύ μελαχρινή!», είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα