«Μαζέψου, είναι η κόρη σου μπροστά» – Η φωτογραφία της Κρίσι Τέιγκεν στο Instagram που εκνεύρισε τους followers της

13:56 8/12/2019 - Πηγή: People

Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό η Κρίσι Τείγκεν έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις με τις αναρτήσεις που έχει κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το μοντέλο είχε ανεβάσει πριν από λίγο καιρό μια φωτογραφία μαζί με τα δυο της παιδιά και το οικιακό προσωπικό της. Η ίδια μάλιστα είχε γράψει στην λεζάντα της ανάρτησης: «Είμαι ευγνώμων που αυτοί εδώ οι άνθρωποι βοηθούν στο να λειτουργούν όλα σωστά στην «δυσλειτουργική» οικογένεια μας».

View
this post on Instagram

Grateful for people that make our dysfunctional house functional

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Nov 29, 2019 at 1:05pm PST

Όταν είδαν την φωτογραφία, κάποια ακόλουθοι της, την είχαν κατακρίνει για το γεγονός ότι δέχεται βοήθεια από το προσωπικό, για το μεγάλωμα των παιδιών της.

Πρόσφατα όμως, το 34χρονο μοντέλο δημοσίευσε ακόμη μια φωτογραφία όπου φορούσε μόνο ένα σακάκι με ανοιχτό ντεκολτέ και πόζαρε αυθόρμητα μαζί με την κόρη της, Λούνα.

Αυτή η επιλογή ρούχου φαίνεται πως δεν άρεσε καθόλου σε κάποιους followers της, οι οποίοι σχολίασαν πως το βρήκαν άκρως προκλητικό. Μάλιστα ένας χρήστης της έγραψε: «Έλεος, μαζέψου, είναι η κόρη σου μπροστά».

Η απάντηση της Κρίσι δεν άργησε να έρθει αφού μετά από λίγο έγραψε: «Έπινε για αρκετό καιρό γάλα από εκεί, όποτε δεν την ενοχλεί».

Δείτε την ανάρτηση

View this post on Instagram

There’s no troll quite like the kind who changes their profile photo to the very picture they were trolling. #CommentsByCelebs

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on Dec 7, 2019 at 4:03am PST

Keywords
Τυχαία Θέματα