Κώστας Βουτσάς: Τα πρώτα λόγια της Αλίκης Κατσαβού για την απώλειά του – «Πάλεψε σαν γίγαντας, ήθελε να ζήσει…»

10:26 26/2/2020 - Πηγή: People

Ο Κώστας Βουτσάς πέθανε σήμερα Τετάρτη 26/02 από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών και μετά από νοσηλεία 20 ημερών στην εντατική, όπου μεταφέρθηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού του.

Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Βουτσάς

Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή ήταν η οικογένειά του, με την Αλίκη Κατσαβού, την τελευταία του σύζυγό, να μη φεύγει στιγμή από το πλευρό του όλες αυτές τις μέρες.

Με δηλώσεις της στην εκπομπή Happy Day, η Κατσαβού μίλησε για τη μάχη του πολύ αγαπητού ηθοποιού και δήλωσε

ότι «πάλεψε σαν γίγαντας, ήθελε να ζήσει».

«Διατήρησα την ελπίδα μου ότι θα ζήσει μέχρι το τέλος, μέχρι να μου ανακοινωθεί το τέλος», είπε με έναν λυγμό στον αέρα της εκπομπής και αποκάλυψε ότι όλες αυτές τις μέρες «ο Κώστας πάλεψε σαν γίγαντας, ήθελε να νικήσει, να βγει έξω, να επιστρέψει στον κόσμο που τον αγαπούσε και τον στήριζε…»

«Ο Κώστας ήταν ένας τέλειος άνθρωπος, ήταν αληθινός, τον αγαπούσαν όλοι. Αγαπούσε τη ζωή, ήταν η ζωή η ίδια, δεν τον αφορούσε ο θάνατος, δεν τον ενδιέφερε, και δεν το συζητούσαμε ποτέ», είπε μεταξύ άλλων.

Σε δηλώσεις της στο OPEN Tv, είπε ακόμα: «Ο Κώστας απέδειξε το μεγαλείο του ακόμα και σ’ αυτήν την τελευταία μάχη κι ο λόγος που με ακούτε είναι γιατί αγαπούσε τον κόσμο και θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για την αγάπη του για τον Κώστα. Επικοινώνησα μαζί του με τον τρόπο που επικοινωνούσαμε μέχρι την τελευταία στιγμή… ».

Η Αλίκη Κατσαβού νωρίτερα είχε κάνει μια ανάρτηση για τον θάνατο του συζύγου της στην οποία αποκάλυψε επίσης ότι θα γιορτάζαν την 4η επέτειο του γάμου τους:

«Κλάψε καρδιά μα μη ραγίσεις. Αντί να γιορτάσουμε αύριο την 4η επέτειο του γάμου μας σε αποχαιρετώ, λατρεμένε μου! Θα ζεις στην καρδιά μου και στο γέλιο του Φοίβου μας.

Είσαι ένας γίγαντας σε όλα σου, που ως κι ο χάρος σε φοβήθηκε και 20 μέρες τώρα πάλευε να σε πάρει. Σε ευχαριστώ για όλα».

View this post on Instagram

Κλαψε καρδιά μα μη ραγισεις. Αντι να γιορτάσουμε αύριο την 4η επέτειο του γάμου μας σε αποχαιρετώ λατρεμένε μου! Θα ζεις στην καρδιά μου και στο γέλιο του Φοίβου μας. Είσαι ένας γίγαντας σε όλα σου, που ως κι ο χάρος σε φοβήθηκε και 20 μέρες τώρα πάλευε να σε πάρει. Σε ευχαριστώ για όλα.

A post shared by Αλίκη Κατσαβού (@alikikatsavou) on Feb 25, 2020 at 10:57pm PST

Κώστας Βουτσάς: Το συγκινητικό «αντίο» της κόρης του Θεοδώρας

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κώστας Βουτσάς, Αλίκη Κατσαβού, – Πάλεψε,kostas voutsas, aliki katsavou, – palepse