Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Ο λόγος που σταματά από το Keeping Up With The Kardashians – «Είναι τεμπέλα, βαριέται να δουλέψει»

16:42 14/12/2019 - Πηγή: People

Η είδηση ότι η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν (Kourtney Kardashian) αποσύρεται από το τηλεοπτικό show που την έκανε διάσημη – και πλούσια- είναι γνωστή εδώ και καιρό. Μάλιστα, πολλοί υποστηρίζουν ότι η επιθυμία της σταματήσει να εμφανίζεται στο  Keeping Up With The Kardashians την έχει φέρει σε ρήξη με την αδελφή της, Kim.

Πηγή κοντά στην οικογένεια αναφέρει στο Radar Online ότι ο λόγος που θέλει να σταματήσει η Κόρτνεϊ δεν είναι η σχέση της με την

Κιμ, αλλά κάτι πιο απλό: «βαριέται» και δεν θέλει άλλο να δουλέψει για το ριάλιτι.

Συγκεκριμένα, η πηγή αναφέρει: «Είναι τόσο τεμπέλα. Δεν θέλει να κάνει τίποτα άλλο πέρα από γυμναστική. Έχει πολλά λεφτά και δεν θέλει να εμφανίζεται στο show γιατί έχει κάτι άλλο να κάνει».

Και δεν είναι απλά ότι θέλει να πηγαίνει περισσότερο στο γυμναστήριο, απ’ ό,τι να εμφανίζεται στις κάμερες, απλά βαριέται να δουλέψει για τα brands της! «Τόσο η Kim όσο και η Khloe δουλεύουν σκληρά για τα δικά τους brands και σειρές, δεν σταματούν, και γι’ αυτό δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί η Κόρτνεϊ δεν θέλει να κάνει τίποτα περισσότερο από το λιγότερο δυνατό που μπορεί», προσθέτει η πηγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα