Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι αρνητικές κριτικές, τα σχόλια και η στήριξη της οικογένειάς της

19:47 8/7/2013 - Πηγή: People

Κάθε νέο πρόσωπο που εντάσσεται στο δυναμικό μιας επιτυχημένης τηλεοπτικής εκπομπής, αναπόφευκτα μπαίνει στο στόχαστρο και γίνεται αποδέκτης κριτικής, άλλοτε κακής, άλλοτε καλής. Το ίδιο συνέβη και με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ή μάλλον, σχεδόν το ίδιο, αφού η νεαρή παρουσιάστρια ήρθε αντιμέτωπη με σκληρή κριτική και πολλά κακόβουλα σχόλια.

Διάβασε εδώ: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Θεωρούσα πως ο Θέμης Γεωργαντάς θα ήταν απρόσιτος»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Big Fish,

η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εξήγησε πως κατάφερε να μην πτοηθεί από όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν για εκείνη: «Νομίζω κάποιος έχει πει ότι σπαταλάς χρόνο και ενέργεια στο να ακούς ή να ενημερώνεσαι για όλες τις κακές κριτικές που εκφράζονται για σένα από την ενέργεια που χρειάζεσαι για να γίνεσαι καλύτερος. Θέλω να χρησιμοποιήσω εποικοδομητικά την ενέργεια που έχω μέσα μου ως άνθρωπος. Θέλω να τη διοχετεύω σε όμορφα πράγματα, στο να καλυτερεύω, να κάνω τις δραστηριότητες μου, να περνάω όμορφες στιγμές, ώστε να αντλώ ενέργεια για να μπορώ να τη δίνω».

Διάβασε επίσης: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ναι, αγανακτεί και αυτή

Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για εκείνη αποτελεί και η οικογένειά της, η οποία όπως δηλώνει είναι στο πλευρό της και μόνο αυτούς εμπιστεύεται: «Γενικά είναι άνθρωποι πολύ προσγειωμένοι και χαμηλών τόνων, οι οποίοι ναι μεν με ενθαρρύνουν για το νέο μου ξεκίνημα και είναι χαρούμενοι για αυτό, αλλά δεν με ανεβάζουν και στον έβδομο ουρανό. Μου επισημαίνουν συνεχώς πράγματα, με κρατάνε προσγειωμένη. Είναι πολύ αυστηροί κριτές με πολλά, με το ντύσιμο μου, το στήσιμο μου, την παρουσίασή μου, τις συνεντεύξεις μου. Δεν έχω αναθέσει σε κάποιον άλλον να φροντίζει για την εικόνα μου».

The post Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι αρνητικές κριτικές, τα σχόλια και η στήριξη της οικογένειάς της appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα