Khloe Kardashian: Έτσι έμαθε πως την απατά ο Tristan Thompson με την Jordyn Woods

15:03 17/6/2019 - Πηγή: People

Πριν λίγους μήνες είχε διαρρεύσει η νέα απιστία του Tristan Thompson με την Jordyn Woods, την κολλητή της Kylie Jenner. Στο σπίτι των Kardashians είχε επικρατήσει ένας μικρός… χαμός λόγω των σχέσεων που είχε η νεαρή με την οικογένεια. Η Khloe Kardashian για μία ακόμη φορά τότε είχε βρεθεί προ απροόπτου με τον σύντροφό της.

Ο χωρισμός τους πλέον είναι οριστικός και όχι άδικα, καθότι η reality star έχει ανεχτεί πολλές απιστίες από τον μπασκετμπολίστα. Ωστόσο, μέσα από το reality Keeping Up with the Kardashians, βλέπουμε για πρώτη φορά τις αντιδράσεις και τον τρόπο που μαθεύτηκε η εν λόγω απιστία.

Στο επεισόδιο της επόμενης Κυριακής προβάλλεται η σχετική στιγμή που μαθαίνεται η απιστία του Thompson. Αρχικά βλέπουμε την Kim να δέχεται τηλέφωνο από την κολλητής της, η οποία της λέει: «Ο Tristan και η Jordyn ήταν χθες βράδυ ο ένας πάνω στον άλλο». Λίγο μετά ακούγεται η φωνή της Kim να λέει ότι ο ίδιος ο μπασκετμπολίστας παραδέχτηκε ανοιχτά την απιστία του.

Από τη μεριά της η Khloe με δάκρυα στα μάτια λέει: «Ήξερα ποιος είναι, αλλά ούτε μία στο εκατομμύρια δεν θα σκεφτόμουν ποια είναι αυτή. Είναι τόσο άσχημο που είναι όλα δημόσια».

Δείτε το trailer από το τελευταίο επεισόδιο.

Keywords