Καρέλιας: Νέα μεγάλα μπόνους και παροχές εκατομμυρίων στους εργαζομένους

15:51 1/1/2020 - Πηγή: People

Ίσως ήταν η πιο δύσκολη χρονιά με πολλά εμπόδια για την καπνοβιομηχανία “Καρέλια”, που είναι η μόνη Ελληνική εταιρεία στον κλάδο, εντούτοις αυτό δεν εμπόδισε την Διοίκηση της εταιρίας, την οικογένεια Καρέλια να δώσουν παροχές ύψους 3,85 εκατ. ευρώ προς το προσωπικό και δωρεές προς κοινωφελείς φορείς.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Ανδρέας Καρέλιας κατά τον καθιερωμένο ετήσιο απολογισμό και την πρωτοχρονιάτικη γιορτή των εργαζομένων, σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της ιστορικής εταιρίας

με τα 132 χρόνια ιστορίας παρουσίασε τα οικονομικά δεδομένα της εταιρείας, που είδε με κόπο και με στρατηγική τα νούμερά της να αυξάνονται!

Η προσαρμογή της εταιρίας ΚΑΡΕΛΙΑ στο σύστημα ιχνηλασιμότητας καπνικών προϊόντων, που επεβλήθη από την Ε.Ε. αποτέλεσε το μεγαλύτερο στοίχημα για την χρονιά που ολοκληρώθηκε με την “ομάδα ιχνηλασιμότητας” να πετυχαίνει τον δύσκολο και ακριβό στόχο.

Πώς συμβαίνει, όμως, αυτό το θαύμα σε μια ελληνική εταιρεία που επιβιώνει μόνη της στην καρδιά του ανταγωνισμού; Διαβάστε περισσότερα εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα