Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 21/02

00:03 21/2/2020 - Πηγή: People

1 από 12Κριός: Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και είναι γεγονός ότι αυτό που κυρίως ενδιαφέρει είναι να εκφραστείς μέσα από τις φιλικές παρέες που μπορείς να βρεθείς. Είναι σημαντικό για εσένα να κυριαρχήσεις σε επίπεδο συζητήσεων καθώς οι ιδέες σου είναι επαναστατικές και μπορεί να εντυπωσιάσουν τους γύρω σου. Σημαντικό είναι επίσης για εσένα να βρεθείς σε ομαδικές προσπάθειες που μπορεί να υπάρξουν καθώς θέλεις να προσφέρεις από κοινού με τις δικές σου δυνάμεις. Φρόντισε βέβαια να αποφύγεις πιθανές κόντρες λόγω της αλαζονείας και έπαρσης που μπορεί να δείξεις γιατί είναι αυτά που θα δυναμιτίσουν

την όμορφη ατμόσφαιρα. Σήμερα οι κοινοί στόχοι είναι αυτοί που δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να λειτουργήσετε ομαδικά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μέσα από τον φιλικό περίγυρό μπορεί να εκδηλώσουν συναισθήματα που κρύβουν εδώ και καιρό για εσένα.

2 από 12Ταύρος: Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σου δίνεται η δυνατότητα να δείξεις τι μπορεί να πραγματοποιήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς φαίνεται να αναλαμβάνεις ευθύνες που με μεθοδικότητα και υπευθυνότητα μπορείς να διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Καθοριστικό είναι βέβαια το γεγονός ότι μπορεί να σε καταβάλει το άγχος και αυτό να σε οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις και αντιπαλότητα με πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σου πορεία. Μην επιτρέψεις στην κατήφεια και την αδιαλλαξία να επηρεάσει τη σχέση σου και προσπάθησε να μην επιβάλλεις απόψεις που τελικά δεν είναι αρεστές. Σήμερα η έντονη επαγγελματική δραστηριότητα μπορεί να μην σου επιτρέψει να δώσεις το χρόνο που χρειάζεσαι στο ταίρι σου και να υπάρχουν γκρίνιες. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο έρχονται στη ζωή σου για να σου δώσουν άλλη θέση σε κοινωνικό επίπεδο.

3 από 12Δίδυμοι: Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σημαντικό είναι για εσένα να επικεντρωθείς στο να αναπτύξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες για αυτό και επικεντρώνεσαι στην επιμόρφωση και στις γνώσεις που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να καλύψεις τις φιλοσοφικές του αναζητήσεις. Όμορφες στιγμές μπορείς να περάσεις με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος που έχεις να δεις καιρό. Απόλαυσε μαζί τους την διασκέδαση και το έντονο ερωτικό παιχνίδι που μπορεί να εμπλακείς καθώς φαίνεται ότι η γοητεία και η αισιοδοξία σου αποτελεί μαγνήτη για νέα πρόσωπα στη ζωή σου. Σήμερα μία απόδραση στην ύπαιθρο θα είναι ιδανική για εσένα και το ταίρι σου, εκμεταλλεύσου την συγκυρία για να περάσεις καλά. Αν είσαι ελεύθερος/η αποτελείς κυρίαρχο πρόσωπο σε όποια παρέα και αν βρεθείς και αυτό είναι γεγονός ότι φέρνει πρόσωπα που δείχνουν το ενδιαφέρον τους έντονα για εσένα.

Sponsored Ad

4 από 12Καρκίνος: Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σου δίνεται η δυνατότητα να τακτοποιήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να έχουν σχέση με τρίτους ή να επιδιώξεις να πραγματοποιήσεις επιχειρηματικές κινήσεις που σου κεντρίζουν την προσοχή και θέλεις να ασχοληθείς. Σημαντικό είναι να μπορέσεις να χαλιναγωγήσεις την έντονη καχυποψία που μπορεί να εκδηλώσεις καθώς φαίνεται να είναι το κυρίαρχο στοιχείο που μπορεί να δυναμιτίσει τις συναλλαγές αλλά και την προσωπική σου ζωή. Το πάθος μπορεί να κυριαρχήσει στη σχέση σου, οι σκηνές ζηλοτυπίας δεν θα βοηθήσουν στο να επικρατήσει το έντονο ερωτικό στοιχείο, κάτι που πρέπει να θυμάσαι. Σήμερα τα έντονα συναισθήματα πρωταγωνιστούν στη σχέση σου και δίνουν την ώθηση για να γίνετε ένα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες πού θα απογειώσουν το καρδιοχτύπι και θα δώσουν νέα διάσταση στον έρωτα.

5 από 12Λέων: Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα καθώς φαίνεται να θέλεις να κρατήσεις τις απαιτούμενες ισορροπίες που χρειάζονται για να επιτευχθεί η αρμονία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει στο να είσαι ικανοποιημένος το να διεκδικήσεις τα θέλω σου από τους άλλους καθώς φαίνεται να βάζεις τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα και αυτό τελικά να δημιουργεί ένταση και νευρικότητα που δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις. Κινήσου σε ότι αφορά νέες συνεργασίες που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα. Σήμερα το να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου είναι κυρίαρχος κόπος για εσένα καθώς η συντροφικότητα είναι αυτή που νιώθεις ότι μπορεί να σε καλύψει σε απόλυτο βαθμό. Αν είσαι ελεύθερος/η η έντονη εξωστρέφεια και η κοινωνικότητα σου είναι βέβαιο ότι θα φέρουν κοντά σου σημαντικές νέες γνωριμίες.

6 από 12Παρθένος: Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σου δίνεται η ευκαιρία να δρομολογήσεις ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να σε απασχολούν έντονα καθώς φαίνεται να λειτουργούν περιοριστικά στην ψυχολογία σου και σου δημιουργούν έντονο άγχος, γκρίνια και εκνευρισμό. Σημαντικό είναι να εκτονώσεις αυτή σου την ενέργεια μέσω της γυμναστικής ή ενός προγράμματος διατροφής πού μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στο να ισορροπήσεις και να βρεις το δυναμισμό που χρειάζεται να ανταποκριθείς σε ένα δύσκολο καθημερινό πρόγραμμα. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να αποφύγεις οι συγκρούσεις που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα κυρίως στην δουλειά σου. Σήμερα βρες την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να σε ενοχλούν και να δημιουργούν έντονη ρουτίνα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, καλά θα κάνεις να μην κολλάς σε μικρά πράγματα που τελικά δεν σε αφήνουν να απολαύσεις την οποία παρουσία.

Sponsored Ad

7 από 12Ζυγός: Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και αυτό που κυρίως επιδιώκεις είναι να βρεθείς με το ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία καθώς είναι σημαντικό για εσένα να απολαύσεις κάθε στιγμή της μέρας μαζί του βιώνοντας τον έρωτα και τη διασκέδαση στον απόλυτο βαθμό. Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη και είναι αυτή που μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε όποια παρέα κι αν βρεθείς καθώς είναι βέβαιο ότι κεντρίζεις το ενδιαφέρον. Καλά θα κάνεις όμως να ελέγξεις πιθανές εγωκεντρικές τάσεις και την ανάγκη να έχεις την προσοχή των άλλων καθώς είναι αυτό που τελικά θα δημιουργήσει προβλήματα και δυσαρέσκεια. Σήμερα το πάθος μπορεί να κυριαρχήσει και να βιώσεις υπέροχες στιγμές με τον άνθρωπό σου ενισχύοντας σημαντικά το δέσιμο που έχετε μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μπορεί να υπάρξουν που θα δείξουν άμεσα το ενδιαφέρον τους για εσένα λόγω του έντονου αισθησιασμού που εκπέμπεις.

8 από 12Σκορπιός: Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και ασχολείσαι με ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την οικογένεια. Οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν και δεν αποκλείεται να υπάρχει ανάγκη για να απομονωθείς σκεπτόμενος θέματα και καταστάσεις που έχουν προκύψει στο παρελθόν και μπορεί να σε φορτίζουν ψυχολογικά. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να προωθήσει ζητήματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σου, καθώς και δουλειές οι επιδιορθώσεις που πρέπει να γίνουν στον προσωπικό σου χώρο και μπορούν να τακτοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι γεγονός ότι θέλεις να ασχοληθείς με ότι αφορά τη βάση σου και αυτό είναι που θα απολαύσεις. Σήμερα η τρυφερότητα και η ανάγκη για να βρεθείς με το ταίρι σου θα διαμορφώσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο χώρο σου για μοναδικές στιγμές πάθους. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον δίνουν το παρόν με το ενδιαφέρον και τον έντονο ρομαντισμό που δείχνουν.

9 από 12Τοξότης: Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον καθώς έχεις ανάγκη να συζητήσεις και να χαλαρώσεις μαζί τους εκφράζοντας πιθανές απόψεις για θέματα που σε απασχολούν ή απασχολούν τους άλλους. Το εμπόριο, οι δημόσιες σχέσεις και το διαδίκτυο παίζουν καθοριστικό ρόλο σε ότι αφορά συμφωνίες και συνεργασίες που θέλει να πραγματοποιήσεις στα επαγγελματικά σου και μπορούν να αποδώσουν πολλά. Πιθανές είναι μετακινήσεις για λόγους δουλειάς που θα σε γεμίσουν χαρά αφού θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα που δεν μπορείς να αντέξεις. Σήμερα η καλή διάθεση και η προσπάθεια να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου θα απαλύνουν πιθανές διαφωνίες που μπορεί να ταλανίζουν τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις που θα παρευρεθείς καθώς φαίνεται να εντυπωσιάζεις με την επικοινωνιακή σου δεινότητα.

Sponsored Ad

10 από 12Αιγόκερως: Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σου δίνεται η δυνατότητα να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εξασφαλίσεις τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε αναδιάρθρωση των προτεραιοτήτων σε οικονομικό επίπεδο που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στο να νιώσεις ασφαλής και γεμάτος αυτοπεποίθηση. Καλά θα κάνεις βέβαια να μην βιαστείς και προβείς σε αγορές που τελικά δεν είναι απαραίτητες για εσένα καθώς είναι αυτές που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού και να δημιουργήσουν προβλήματα όχι μόνο στο ταμείο σου αλλά και στην ψυχολογία σου. Σήμερα οι προσωπικές σου ανασφάλειες μπορεί να επηρεάσουν την πορεία της σχέσης σου, φρόντισε να ισορροπήσεις για να μην δημιουργηθούν προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μέσα από παρέες έρχονται για να σου τονίσουν την ανάγκη σου για ασφάλεια, κάτι που φαίνεται να είναι διατεθειμένοι να σου δώσουν.

11 από 12Υδροχόος: Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό είναι αρκετό για να βγεις δυναμικά στο προσκήνιο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς φαίνεται να διεκδικείς την προσοχή των γύρω σου και κυρίως αυτών που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Σημαντικό είναι βέβαια να μην μπεις σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές και να μην γίνεις εριστικός μαζί τους καθώς εκεί θα χάσεις το παιχνίδι και δεν θα είναι εύκολο να μην υπάρξουν αντιπαραθέσεις και προστριβές. Ο δυναμισμός μπορεί να οδηγήσει σε πρωτοβουλίες που θα δώσουν πολλά σε επαγγελματικό επίπεδο, μην χάσεις την ευκαιρία. Σήμερα φρόντισε να δείξεις τι χρειάζεσαι από το ταίρι σου αλλά δώσε και το χώρο να εκφράσει τι πραγματικά θέλει από σένα για να το ικανοποιήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η ο δυναμισμός και η γοητεία σου δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου που ενθουσιάζονται με τη στάση σου.

12 από 12Ιχθύες: Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και έρχεσαι αντιμέτωπος με καταστάσεις του παρελθόντος που ξεπηδάνε στο μυαλό σου και δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς καθώς βαραίνουν την ψυχολογία σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ό τι υποχρεώσεις έχεις αναλάβει στην καθημερινότητα καθώς φαίνεται να υπάρχει πιθανότητα λαθών λόγω της δυσκολίας να συγκεντρωθείς και να αποδώσεις. Η τέχνη είναι αυτή που θα ανακουφίσει την ψυχή σου και θα σε βοηθήσει να έρθει σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου κάτι που θα λειτουργήσει λυτρωτικά αρκεί να αφήσεις ενοχές και απωθημένα του παρελθόντος που σε κυνηγούν στην άκρη. Σήμερα δείξε στο ταίρι σου τα έντονα συναισθήματα που έχεις καθώς φαίνεται να αναγνωρίσεις ότι αποτελεί για εσένα καθοριστικό πρόσωπο στη ζωή σου τη συγκεκριμένη περίοδο. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος είναι πιθανό να προκύψουν, φρόντισε να τις διαχειριστείς με ψυχραιμία γιατί θα σε συγκινήσουν έντονα.

Πηγή: e-zwdia.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα