Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 02/12

00:24 2/12/2019 - Πηγή: People

1 από 12Κριός: Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με παρέες και φιλικά πρόσωπα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να συναναστραφείς μαζί τους και να εκφράσεις πιθανές σκέψεις και πρωτοποριακές προτάσεις που μπορεί να έχεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου γιατί δεν θα διστάσεις να γίνεις εριστικός και αλαζονικός. Το τετράγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα είναι πιθανό να αντιπαρατεθεί με φίλους λόγω ανασφαλειών και καχυποψίας που μπορεί να έρθει στο προσκήνιο. Σήμερα η ένταση για κοινούς στόχους μπορεί

να επικρατήσει στη σχέση σου, φρόντισε να μην κάνεις σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου σήμερα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περίγυρό, η αντίδρασή σου όμως θα δημιουργήσει προβλήματα.

2 από 12Ταύρος: Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε επαγγελματικά ζητήματα που κυρίως σε απασχολούν καθώς δεν αποκλείεται να έχεις αναλάβει επιπλέον υποχρεώσεις και ευθύνες που πρέπει να διεκπεραιώσεις. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να συγκρατήσεις το άγχος και την απολυτότητα σου για να μην αντιπαρατεθείς έντονα με πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου. Το τετράγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό ανεβάζει τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να έρθει σε αντιπαράθεση τόσο με ανώτερους σου όσο και με πρόσωπα που συνεργάζεσαι δημιουργώντας προβλήματα στην επαγγελματική σου εξέλιξη. Σήμερα οι διαφωνίες μπορεί να είναι έντονες με το ταίρι σου καθώς η νευρικότητα δεν αφήνει περιθώρια για ήρεμες συζητήσεις και επικοινωνία. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να προκύψει μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο, η ένταση που αποπνέεις θα είναι αρνητικός παράγοντας στην εξέλιξη της.

3 από 12Δίδυμοι: Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου καθώς επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος για να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους διασκεδάζοντας. Καλά θα κάνεις βέβαια να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι αφορά καθημερινές υποχρεώσεις και θέματα ρουτίνας που έχεις αναλάβει γιατί δεν αποκλείεται να είσαι αμελής και να οδηγηθείς σε λάθη. Το τετράγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό ενισχύει τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να έρθεις σε σύγκρουση σε παρέες που θα βρεθείς διαφωνώντας για θέματα που συζητούνται, φρόντισε να μην γίνεσαι φανατικός και απόλυτος τις απόψεις σου. Σήμερα απέφυγε τη νευρικότητα και αφέσου στην καλή διάθεση της ημέρας που θα ευνοήσει την σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία, όμως ο εκνευρισμός που σε διέπει δεν αφήνει περιθώρια για σημαντικές εξελίξεις.

Sponsored Ad

4 από 12Καρκίνος: Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς κυρίως σε ότι αφορά τα οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Φρόντισε να μην ξεσπάσεις λόγω καχυποψίας και ζήλιας το ταίρι σου γιατί είναι αυτά που μπορούν να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Το τετράγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να σε κάνει σκληρό και ιδιαίτερα εγωκεντρικό στις απόψεις σου και να επηρεαστούν τόσο οικονομικές συζητήσεις που σε ενδιαφέρουν όσο και η προσωπική σου ζωή καθώς οι αντιπαραθέσεις δεν αποκλείονται. Σήμερα η ζήλια μπορεί να εκφραστεί με απότομο τρόπο στη σχέση σου και αυτό θα είναι αρκετό για να δημιουργήσει εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η έντονη νευρικότητα και η κυκλοθυμία οδηγούν στην εσωστρέφεια και δεν αφήνουν περιθώρια για έντονο φλερτ

5 από 12Λέων: Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να λήξεις ζητήματα που μπορεί να ταλαιπωρούν τις συνεργασίες και την προσωπική σου ζωή. Νέες πιθανότητες για συνεργασίες μπορεί να προκύψουν, εκμεταλλεύσου τες αφού ξέρεις πώς να κρατήσεις τις κατάλληλες ισορροπίες και να είναι όλοι ικανοποιημένοι. Το τετράγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρη επικοινωνία και αυτό μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερη ένταση με το ταίρι σου ή κάποιος συνεργάτης σου που θα οδηγήσει σε συγκρούσεις. Σήμερα δεν είναι ευνοϊκά για σημαντικές συζητήσεις γιατί το πιθανότερο είναι να συγκρουστείς με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, όμως γεγονός είναι ότι εκπέμπει στη νευρικότητα που νιώθεις και αυτό μπορεί να προκαλέσει δυσαρέσκεια.

6 από 12Παρθένος: Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά ζητήματα καθημερινότητας και εργασίας που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Σημαντικό είναι να μπορέσεις να ελέγξεις το άγχος και την διάθεση να επικρίνεις τους γύρω σου γιατί είναι αυτή που μπορεί να σε βάλει σε έντονες αντιπαραθέσεις με συναδέλφους σου. Το τετράγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό εντείνει τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να γίνεις επιθετικός και συγκρουσιακός με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι σε καθημερινό επίπεδο καθώς δεν μπορείς να επικοινωνήσεις άμεσα αυτά που σκέφτεσαι. Σήμερα η ένταση και η κούραση της καθημερινότητας περνάει στη σχέση και η κακή επικοινωνία δημιουργεί προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η η νευρικότητα που επικρατεί λόγω των καθημερινών ζητημάτων δεν αφήνει περιθώρια για ερωτικό παιχνίδι.

Sponsored Ad

7 από 12Ζυγός: Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή καθώς είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να απολαύσεις τον έρωτα. Πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις έντονα εγωκεντρικός και υποκειμενικός στις ανάγκες σου και αυτό να ενοχλήσει και να επηρεάσει τη σχέση σου. Το τετράγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό δεν αποκλείεται να εγείρει ανασφάλειες που θα σου δημιουργήσουν έντονο εκνευρισμό και θα χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα στην ερωτική σου ζωή για αυτό φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Σήμερα φρόντισε να κυριαρχήσεις έναντι των ανασφαλειών και των φόβων σου για να μην προκληθούν εντάσεις δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει, σημαντικό είναι να μην υπάρξει η νευρικότητα και χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα.

8 από 12Σκορπιός: Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα της οικογένειας που μπορεί να έχουν προκύψει καθώς θα λύσει να δώσεις λύσεις. Η κυκλοθυμία είναι έντονη και αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να αντιπαρατεθείς με το ταίρι σου ή με οικεία πρόσωπα καθώς βιώνεις έντονες στιγμές μοναχικότητας και αναπολεί το παρελθόν. Το τετράγωνό της με τον Ερμή στο ζώδιό σου ενισχύει τον εκνευρισμό που μπορεί να επικρατεί και δεν αποκλείεται να συγκρουστεί μετωπικά με οικεία πρόσωπα ή με συνεργάτες και το ταίρι σου καθώς δεν είναι εύκολο να επικοινωνήσεις τις σκέψεις και θεωρείς ότι δεν σε καταλαβαίνουν. Σήμερα μην επιτρέψεις τα σκαμπανεβάσματα της διάθεσής σου να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η εσωστρέφεια και η μοναχικότητα δεν αφήνουν περιθώρια για να ασχοληθείς με το ερωτικό παιχνίδι έντονα.

9 από 12Τοξότης: Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και έρχεσαι σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να μπορέσεις να συζητήσεις και να επικοινωνήσεις μαζί τους περνώντας χαλαρές στιγμές.  Το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε ότι αφορά το εμπόριο και τις δημόσιες σχέσεις γι’ αυτό μην διστάσεις να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Το τετράγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό εντείνει τις αναμνήσεις του παρελθόντος και φέρνει στην επιφάνεια απωθημένα που μπορεί να επηρεάσουν τις στενές σου σχέσεις καθώς δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς για ότι σε έχει πληγώσει. Σήμερα  η νευρικότητα είναι διάχυτη και μπορεί να καθορίσει την πορεία της σχέσης σου, δείξε προσοχή και κράτησε την ψυχραιμία σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από τον στενό περίγυρό, όμως δεν μπορείς να εκφράσεις τη σκέψη σου και αυτό σου δημιουργεί ένταση που τη μεταφέρεις. 

Sponsored Ad

10 από 12Αιγόκερως: Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να κλείσεις ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να τακτοποιήσεις θέματα που σου δημιουργούν άγχος και ανασφάλεια. Πρόσεξε παράλληλα γιατί μπαίνεις σε μία διαδικασία περιττών εξόδων και σπαταλών που θα επηρεάσουν σημαντικά τον προϋπολογισμό σου. Το τετράγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να εγείρει έντονη νευρικότητα λόγω των φόβων και του ελλείμματος αυτοπεποίθησης που σε διακατέχει και δεν αποκλείεται να έρθεις σε ευθεία σύγκρουση με το ταίρι σου λόγω αδιαλλαξίας και πείσματος. Σήμερα επικεντρώσου στο να βιώσεις τον αισθησιασμό και τον πόθο και μην αφήνεις τον εκνευρισμό να κυριαρχήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες, όμως οι ανασφάλειές σου και η νευρικότητα δεν αφήνουν περιθώρια για θετικές εξελίξεις.

11 από 12Υδροχόος: Η Σελήνη βρίσκεται  στο ζώδιό σου και σου δίνει την αίσθηση ότι μπορείς να βγεις δυναμικά στο προσκήνιο διεκδικώντας την κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών σου από το ταίρι ή τους συνεργάτες σου. Φρόντισε να δείξεις ανοχή και να δώσεις χώρο και σε αυτούς να εκφράσουν τις σκέψεις τους, διαφορετικά εγκλωβίζεσαι σε στον εγωισμό και τον υποκειμενισμό και δύσκολα μπορείς να δεις την πραγματικότητα. Το τετράγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει έντονες αντιπαραθέσεις και διαπληκτισμούς με πρόσωπα από τον επαγγελματικό περίγυρο, φρόντισε να τις αποφύγεις για να μην προκαλέσει ζητήματα στη σχέση σου. Σήμερα σημαντικό είναι να αποφύγεις τις συζητήσεις που μπορεί να καθορίσουν την σχέση σου γιατί η ένταση μπορεί να κυριαρχήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί να εντυπωσιάσεις με το δυναμισμό σου και να έλξεις νέες γνωριμίες, όμως η διάχυτη νευρικότητα σου δεν αφήνει περιθώρια για αισιόδοξη εξέλιξη στα πράγματα. 

12 από 12Ιχθύες: Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και μπαίνεις σε μία διαδικασία έντονης εσωστρέφειας και μελαγχολίας καθώς καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια  και μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την ψυχολογία σου. Φρόντισε να είσαι συγκεντρωμένος σε καθημερινά ζητήματα που καλείσαι να διαχειριστείς γιατί το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. Το τετράγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό εντείνει τον εκνευρισμό και μπορεί να σε οδηγήσει σε συναισθηματικά ξεσπάσματα γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς δεν αποκλείεται να εκτονωθείς σε πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου δημιουργώντας προβλήματα. Σήμερα φρόντισε να βιώσεις έντονα ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου και να αφήσεις την νευρικότητα στην άκρη που θα εντείνει τη θλίψη και τη μελαγχολία. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν οι έντονες αντιπαραθέσεις μόνο σε συγκρούσεις θα οδηγήσουν.

Πηγή: e-zwdia.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα