Η Νάνσυ Μπούκλη διαβάζει συνθήματα για τον έρωτα στους τοίχους της Αθήνας

10:29 8/9/2019 - Πηγή: People

Η ταλαντούχα ηθοποιός Νάνσυ Μπούκλη παίζει στο δικαστικό θρίλερ TERROR, σε σκηνοθεσία Γιώργου Οικονόμου, και κάθε Δευτερότριτο στο θέατρο Αθηνών. Λίγο πριν την πρεμιέρα της παράστασης στις 14 Οκτωβρίου, απαντά για τις τελευταίες φορές που ένιωσε ευδιάθετη, ενθουσιώδης ή περίεργη.

Τελευταία φορά που…

Γέλασες δυνατά;

Αυτό το καλοκαίρι έχω γελάσει πολύ. Συγκεκριμένα, στις διακοπές μου στην Κρήτη γέλασα περισσότερο με τη μικρή ανιψιά μιας φίλης μου και τα χορευτικά που μας μάθαινε και κάναμε όλοι μαζί.

Χόρεψες μέχρι το πρωί;

Ήταν το Σάββατο 29 Ιουνίου που βρισκόμουν στην disco Capaki στην Επίδαυρο. Μετά το τέλος των δύο παραστάσεων που δώσαμε στο αρχαίο θέατρο, γιορτάσαμε εκεί με φίλους και συντελεστές από τον θίασο της Ορέστειας την ολοκλήρωση μιας πολύ ωραίας διαδρομής προβών και την αρχή των παραστάσεων. Φύγαμε γύρω στις 7 το πρωί!

Διάβασες ένα ωραίο σύνθημα γραμμένο στον τοίχο;

«Και ο έρωτας;». Αυτό έγραφε ο τοίχος, τον Μάιο, ένα μεσημέρι, κάπου στη Νεάπολη Εξαρχείων.

Έκανε το κατοικίδιό σου σκανδαλιά;

Η Πίπη είναι το γκριφόν-κανίς της μητέρας μου. Το Ιούνιο λοιπόν, όταν μπήκα ένα μεσημέρι στο πατρικό μου σπίτι, είδα όλο το μπάνιο γεμάτο με χαρτιά υγείας, κομμένα σε μικρά μικρά κομματάκια. Γέλασα πάρα πολύ και αναρωτήθηκα πώς κατάφερε να τα κόψει τόσο ομοιόμορφα!

Αγόρασες ένα δώρο στον εαυτό σου;

Την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασα με πολλή χαρά ένα καλοκαιρινό φόρεμα, για να κλείσω έτσι την τελευταία εβδομάδα του μήνα. Βρίσκεται στην ντουλάπα μου και θα το φορέσω κάποιες φορές ακόμη πριν το πακετάρω με τα υπόλοιπα κοντομάνικα.

Ακολούθησες κάποια δίαιτα;

Δεν έχω κάνει δίαιτα ποτέ μέχρι σήμερα. Βέβαια, έχω προσέξει αρκετά πώς και με τι τρέφομαι, περισσότερο για λόγους ευεξίας και καλού πεπτικού συστήματος. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι η ζάχαρη, τα μανιτάρια και τα γαλακτοκομικά δεν ταιριάζουν στο στομάχι μου

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Έθνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα