Η Μέγκαν Μαρκλ επέστρεψε στα καθηκοντά της και λάνσαρε την Smart Works Capsule σειρά ρούχων της

17:41 12/9/2019 - Πηγή: People
Η Μέγκαν Μαρκλ επανήλθε στα καθηκοντά της και λάνσαρε την Smart Works Capsule σειρά ρούχων της

1 από 7

2 από 7

3 από 7

Sponsored Ad

4 από 7

5 από 7

6 από 7

Sponsored Ad

7 από 7

Μια βασίλισσα, μια πριγκίπισσα, μια δούκισσα εν προκειμένω, πρέπει να αφήνει πίσω της και κοινωνικό έργο. Το επιτάσσει το πρωτόκολλο, αλλά κυρίως το έχει ανάγκη η κοινωνία από εκείνη. Η Δούκισσα

Μέγκαν Μαρκλ δεν υπεκφεύγει από αυτό που είναι θεωρητικά υποχρέωσή της, αλλά η ίδια το βλέπει κι ως κάτι που θέλει πολύ να το κάνει.

Λίγους μήνες μετά τη γέννα της και αφού ολοκλήρωσε την άδεια μητρότητας και το διάστημα που ήθελε να είναι αποκλειστικά με το πρώτο της παιδί στους πρώτους μήνες της ζωής του, η Δούκισσα του Σάσεξ ανέλαβε ξανά τα καθήκοντά της.

Ανάμεσα σε αυτά είναι και το όραμα της για μια συλλογή ρούχων που θα έχουν κοινωνική προέκταση. Το Smart Works Capsule είναι ένα brand που η ίδια θέλει να γίνει ταυτόσημο με την αυτοπεποίθηση των άνεργων γυναικών. Πολύ περισσότερο, να γίνει το ρούχο-όχημα τους για την επόμενη συνέντευξη για δουλειά και το πέρασμα από την ανεργία στην εργασία.

Στο σημερινό λανσάρισμα της κολεξιόν της, η Μέγκαν Μαρκλ φορούσε ένα πουκάμισο κι ένα μακρύ παντελόνι με γόβες, ένα συνολικά πολύ επαγγελματικό look. Φορούσε όμως και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που ανήκαν στην Πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Η Μαρκλ ανέφερε στο καλωσόρισμα της στην εκδήλωση για το λανσάρισμα ότι ήθελε να συνδεθεί με τα λαϊκά στρώματα, να κατανοήσει τις ανάγκες τους και πριν ένα χρόνο βρέθηκε στον φιλανθρωπικό οργανισμό Smart Works που την ενέπνευσε γι΄αυτή τη σύμπραξη με τα Marks & Spencer.

Keywords
Τυχαία Θέματα