Η Κιμ Καρντάσιαν θα κυκλοφορήσει ντοκιμαντέρ για την δράση της στο δικαστικό σύστημα των ΗΠΑ

17:44 19/1/2020 - Πηγή: People

Όπως συμβαίνει με κάθε σύστημα απονομής δικαιοσύνης στον κόσμο, πάντοτε υπάρχουν περιθώρια για βελτίωση. Σε αυτό των ΗΠΑ δεν είναι απλώς περιθώρια βελτίωσης, αλλά συνολική βελτίωση που φαίνεται να απαιτείται ως προς τους ανθρώπους που βρίσκονται ένοχοι, δικαίως ή αδίκως. Στην περίπτωση της Κιμ Καρντάσιαν ήταν δύο άτομα που ουσιαστικά καταδικάστηκαν εν αθωότητα

και θέλησε να τους βοηθήσει μετά από χρόνια έκτισης ποινής.

Τον περασμένο χρόνο είχε και συναντήσεις με τον Τραμπ και τους ανθρώπους του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας όπου συζήτησε όσα είδε κι έμαθε. Η Κιμ Καρντάσιαν έχει αναλάβει πρωτοβουλία για αλλαγές στον δικαστικό κώδικα ως προς την αντιμετώπιση των κρατουμένων και απ΄αυτό της γεννήθηκε η επιθυμία να σπουδάσει νομική και να δώσει εξετάσεις.

Όλες αυτές τις επιθυμίες της και την δράση της θέλησε να αποτυπώσει σε ένα ντοκιμαντέρ που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο στο δίκτυο Oxygen. Το Kim Kardashian West: The Justice Project είναι ένα ντοκιμαντέρ διάρκειας 2 ωρών στο οποίο η Κιμ μας δείχνει συναντήσεις της με ειδικούς νομικούς και με θεσμικά όργανα ώστε να ξεκινήσει διαδικασία για νέα δίκη 4 ανθρώπων που η καταδίκη τους ίσως να έγινε βασισμενη σε λάθος στοιχεία, άρα καταδικάστηκαν αδίκως.

Εκτός αυτών όμως δείχνει και τα προγράμματα που υπάρχουν στις ΗΠΑ ώστε να επανενταχθούν στην κοινωνία όσοι εκτίουν την ποινή τους.

Αξίζει να αναφερθεί πως η Κιμ δεν έχει μόνο στόχο με αυτό το ντοκιμαντέρ να δείξει ότι είναι ένας άλλος άνθρωπος. Δεν θα το χρησιμοποιήσει μόνο στην αλλαγή της εικόνας της, αλλά και την επαγγελματική της μεταστροφή. Προσβλέπει σε αυτό για να βρεθεί στα βραβεία που ορέγεται από καιρό: στα Όσκαρ της επόμενης χρονιάς, στην κατηγορία για τα ντοκιμαντέρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κιμ Καρντάσιαν, ΗΠΑ,kim karntasian, ipa