Η Κέιτ Μίντλετον εγκαινιάζει παιδικό νοσοκομείο και παίρνει τα εύσημα για την εμφάνιση της

17:25 15/11/2019 - Πηγή: People

1 από 6

2 από 6

3 από 6

Sponsored Ad

4 από 6

5 από 6

6 από 6

Είναι αναμφισβήτητο από καιρό πως η Κέιτ Μίντλετον έχει κερδίσει τη συμπάθεια όλων στη Βρετανία. Δημοσιογράφοι και απλός κόσμος δύσκολα έχουν να της προσάψουν κάτι αρνητικό. Όχι μόνο στη Βρετανία, μα και σε όλο τον κόσμο. Τόσο η ευγενική της συμπεριφορά που είναι και άκρως διακριτική όσο και το χαμόγελό της, καταφέρνουν να δημιουργήσουν πολύ θετική διάθεση.

Αυτό συνέβη ακόμα μια φορά κατά την παρουσία της στο Νόρφολκ, εκεί όπου βρέθηκε με τη συνοδεία της για να εγκαινιάσει

ένα παιδικό νοσοκομείο, καθώς μπαίνουμε και στην εορταστική περίοδο κατά την οποία η βασιλική οικογένεια επιδίδεται έντονα σε φιλανθρωπικές δράσεις.

Εκείνο που έκανε όλους τους παρευρισκομένους να την χαιρετήσουν εγκάρδια και τα μέσα στη βρετανία να αναδείξουν την παρουσία της εκεί, είναι ότι επέλεξε ένα φόρεμα που έχει ξαναφορέσει στο παρελθόν και δεν θέλησε να κάνει επίδειξη ρούχων όπως συνήθως επιβάλλει το πρωτόκολλο. Ένα μοβ φόρεμα του Όσκαρ ντε λα Ρέντα ήταν η επιλογή της Κέιτ Μίντλετον, που ήταν η επιτομή της απλότητας με το μαύρο καλσόν και τις μαύρες γόβες.

Η εμφάνιση της δεν είχε σε κανένα σημείο κάποιο πανάκριβο αξεσουάρ, τηρουμένων και των αναλογιών για μια Δούκισσα, ενώ ιδιαίτερα θετική εντύπωση προκάλεσε και πως επέλεξε να βρεθεί στο Νόρφολκ μεταβαίνοντας με το τρένο κι όχι με αυτοκίνητο.

Keywords
Τυχαία Θέματα