Η επιστροφή του πρίγκιπα Χάρι στα πάτρια εδάφη – Γιατί είναι μόνος του σ’ αυτό το ταξίδι στη Βρετανία

14:11 26/2/2020 - Πηγή: People

Ντυμένος casual, με τζιν και καπέλο, ο πρίγκιπας Χάρι εθεάθη να αποβιβάζεται στον σταθμό Waverley του Εδιμβούργου. Ο Δούκας του Σάσεξ επέστρεψε στην Αγγλία, αυτή τη φορά χωρίς τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ.

Όσοι γνώριζαν, δεν απόρησαν: δεν πρόκειται περί επιστροφής στα πάτρια εδάφη μετά το σκάνδαλο της αποσκίρτησης τους από το άρμα της Βασιλικής Οικογένειας. Ως Δούκας του Σάσεξ, ο Χάρι έχει ακόμη κάποιες υποχρεώσεις προς τη μαμά πατρίδα και τη βασιλική οικογένεια, της οποίας είναι μέλος.

Αυτή

τη φορά πρόκειται για ένα ταξιδιωτικό συνέδριο στο οποίο ο Χάρι θα προωθήσει τη φιλοσοφία των οικολογικών διακοπών.

Prince Harry spotted in Edinburgh station as he returns to UK for FIRST time since Megxit https://t.co/XA19ZJ8i41

Jonas Jenssen (@jenssen_jonas) February 25, 2020

Όπως αναφέρει και η Daily Mail, το ζευγάρι των βασιλικών «φυγάδων» εχει προγραμματίσει μία σειρά από επίσημες εμφανίσεις σε σημαντικές εκδηλώσεις, που πρακτικά είναι και οι τελευταίες «αγγαρείες» τους ως βασιλικές υποχρεώσεις.

Μετά και από αυτές το ζευγάρι θα μπορεί και επισήμως να ξεκινήσει τη νέα του ζωή σε όποιο σημείο του κόσμου επιθυμεί, ωστοσο, δεν είναι λίγες οι tabloids που αναφέρουν ότι το ταξίδι του Χάρι στη Βρετανία δεν γίνεται μόνο στο πλαίσιο των υποχρεώσεων του προς την οικογένεια.

Διαδικαστικά θέματα, αλλά και εκκαθαρίσεις που αφορούν τις προσωπικές του σχέσεις με μέλη της Βασιλικής Οικογένειας, ενδεχομένως και συστάσεις θα έχει το πρόγραμμα αυτής της επίσκεψης.

Ειδικά, μάλιστα, μετά το ρεπορτάζ που θέλει τη σύζυγό του να έχει καταφερθεί εναντίον της Βασίλισσας προσωπικά και των χειρισμών της σε ό,τι αφορούσε τους τίτλους που έχουν αποδοθεί τοσο στον πρίγκιπα όσο και στην πρώην ηθοποιό.

Keywords
Τυχαία Θέματα