Επέστρεψε στον ΣΚΑΪ η Άλκηστις Μαραγκουδάκη – Ποια θέση αναλαμβάνει

18:44 3/1/2020 - Πηγή: People

Μέχρι το 2018 η κυρία Άλκηστις Μαραγκουδάκη ήταν στη διεύθυνση προγράμματος του ΣΚΑΪ. Στη συνέχεια αποχώρησε και ο δρόμος την έβγαλε στο τότε Epsilon που μόλις είχε αλλάξει διοίκηση κι ετοιμαζόταν και για την αλλαγή ονόματος σε Open Beyond. Μαζί με τον Τζώνη Καλημέρη έστησαν το πρόγραμμα του σταθμού στην πρώτη του χρονιά λειτουργίας, αλλά πριν από περίπου ένα χρόνο αποχώρησε από τη θέση της.

Εδώ και λίγες ώρες η Άλκηστις Μαραγκουδάκη έχει και πάλι τηλεοπτική στέγη, ξανά στον ΣΚΑΪ, όχι όμως για

τη διεύθυνση προγράμματος, αφού η θέση αυτή ήταν καλυμμένη. Τους τελευταίους μήνες ο σταθμός αναζητούσε το πρόσωπο που θα αντικαθιστούσε την Αμαλία Κυπαρίσση που είχε αναλάβει τη διεύθυνση μάρκετινγκ κι επικοινωνίας του ΣΚΑΪ.

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη κρίθηκε κατάλληλη αντικαταστάτρια και ξεκινά στα νέα της καθήκοντα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σταθμού:

«Η κ.Άλκηστις Μαραγκουδάκη αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύντριας Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Ομίλου ΣΚΑΪ. Η κ. Μαραγκουδάκη έχει διατελέσει στέλεχος σε ιδιωτικά κανάλια για 30 χρόνια με ιδιαίτερη επιτυχία.

Με τη μακρόχρονη εμπειρία της στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, θα συμβάλλει καθοριστικά στην ενδυνάμωση της εικόνας του Ομίλου ΣΚΑΪ. Ο Όμιλος ΣΚΑΪ την καλωσορίζει και της εύχεται καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα».

Keywords
Τυχαία Θέματα