Ελεονώρα Μελέτη για τη βάφτιση της κόρης της: «Θέλουμε να γίνει στη θάλασσα»

11:33 4/11/2019 - Πηγή: People

Τα σχέδια της για τη βάφτιση της 19 μηνών κόρης της, Αλεξάνδρας, μοιράστηκε η Ελεονώρα Μελέτη μιλώντας στην κάμερα του Happy Day. Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια σκοπεύουν με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη, να κάνουν τη βαφτίσια αυτό το καλοκαίρι

και να βαφτίσουν την κόρη τους στη θάλασσα.

Συγκεκριμένα, η Μελέτη δήλωσε για τα βαφτίσια: « Θέλουμε να βαφτίσουμε την Αλεξάνδρα στη θάλασσα και επομένως πάμε για το καλοκαίρι. Δεν μιλάμε για ξωκκλήσι δίπλα στη θάλασσα, αλλά μέσα στη θάλασσα ο παπάς! Γίνεται αυτό. Πάντα το θέλαμε και οι δύο. Είμαστε άνθρωποι της θάλασσας κι εγώ κι ο μπαμπάς της, αλλά και η ίδια αγαπά πολύ το νερό. Δεν έχουμε ασχοληθεί καθόλου, δεν έχουμε κλείσει κάτι, αλλά η ιδέα είναι αυτή.

Θέλω να μπορεί να καταλάβει κάποια πράγματα, ότι δεν θα τής κάνει κακό κάποιος εκείνη τη στιγμή, να έχει μια μικρή επίγνωση για να νιώσει ασφαλής. Δε θέλω να αναστατωθεί. Πηγαίνω σε βαφτίσεις και βλέπω παιδάκια να κλαίνε υποφέρω μέσα μου.  Δεν παρεκκλίνει καθόλου από το ιερό νόημα της βάφτισης, αυτό που θέλουμε να κάνουμε».

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε και για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού λέγοντας ότι αρχικά δεν ήταν τόσο θετική «την είχα ακούσει με το πρώτο παιδί», αλλά τώρα δεν αποκλείει το ενδεχόμενο.

Δείτε τι είπε η παρουσιάστρια στο παραπάνω video.

Keywords
Τυχαία Θέματα