Ελένη Μενεγάκη: Ο δημόσιος διάλογος με γειτόνισσά της

12:31 5/10/2019 - Πηγή: People

Η Ελένη Μενεγάκη έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να χτίσει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με τους θαυμαστές της. Από τότε μάλιστα που η παρουσιάστρια μπήκε και στον κόσμο του instagram έχει έρθει ακόμη πιο κοντά τους αφού συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της ενώ μπαίνει και σε διάλογο μαζί της στα σχόλια των φωτογραφιών της,

Κάτι τέτοιο έγινε και κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε

λίγες μέρες πριν η παρουσιάστρια με τον γιο της Άγγελο Λάτσιο. Εκτός από την δασκάλα του έφηβου Άγγελου άλλη μια παλιά γνωστή της παρουσιάστριας σχολίασε τη φωτογραφία.

Ο λόγος για μια παλιά γειτόνισσα της Ελένης όταν εκείνη ακόμη δούλευε στο Mega.

«Ήσουν πάντα mother figure!! Θυμάμαι και με τον Θοδωρή πως έκανες. Τα φιλιά από την γειτονοπούλα σου στην Βαρασόβας!» ήταν το σχόλιο της τηλεθεάτριας.

Η Ελένη το διάβασε και δεν έκρυψε την έκπληξή της αφού απάντησε: «Που με θυμάσαι βρε τόσα χρόνια πριν; Τότε δεν ήμουν καν στον Πρωινό Καφέ, δούλευα στο Mega».

Με τον διάλογο να συνεχίζεται και την παλιά γειτόνισσα της Ελένης  να αναφέρει: «Οι πιο όμορφες αναμνήσεις μου από την Βαρασόβας ήσουν! Ναι ναι στο Mega και μετά πήγες στον Ant1 στον Πρωινό Καφέ και στο Πάτερ Ημών! Θυμάμαι που παίζαμε με τον Θοδωρή στην πυλωτή! Όμορφες εποχές! Πάλι γειτονοπούλες είμαστε, Μελίσσια μένω, μετανάστης του έρωτα!!»

Keywords
Τυχαία Θέματα