Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το νέο πρόσωπο που θα δούμε στην εκπομπή της

16:56 8/9/2019 - Πηγή: People

Η νέα τηλεοπτική σεζόν έχει αρχίσει και σιγά σιγά όλοι οι παρουσιαστές και δημοσιογράφοι παίρνουν πάλι τις θέσεις τους στα πλατό.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Ελένη Μενεγάκη που όπως όλα δείχνουν θα τη βρει με πολλές αλλαγές μιας και μετά το τέλος της προηγούμενης σεζόν έχουν αποχωρήσει από την ομάδα της ήδη δυο άτομα. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Χατζηδάκη

και τη Νάνσυ Παραδεισανού.

Και ενώ όλοι περιμένουν να δουν ποιοί είναι εκείνοι που θα πάρουν τη θέση τους, ένα άλλο πρόσωπο που θα εισβάλλει στην εκπομπή προδόθηκε μέσα από το instagram.

Αυτό δεν είναι άλλο από τη γυνάστρια της εκπομπής η οποία είναι και ένα αρκετά γνώριμο πρόσωπο στο κοινό. Αυτή δεν είναι άλλη από τη Μαρίνα Λαμπροπούλου την οποία γνωρίσαμε πολλά χρόνια πριν μέσα από την παρουσίαση του 3.2.1, στον Ant1.

«Ελένη ετοιμάσου, πάρε δυνάμεις… ξέρω πόσο πολύ το περιμένεις να σε ξαναγυμνάσω», ήταν το σχόλιο της γυμνάστριάς  με την Ελένη Μενεγάκη να αποκαλύπτει πως δεν σταμάτησε το τρέξιμο ακόμα και στις καλοκαιρινές της διακοπές, για να παραμένει σε φόρμα.

View this post on Instagram

Στην Κεφαλονιά με τα κορίτσια μου #nofilter #family #holidays #summer #kefallonia #instagreece #greece

A post shared by @ elenimenegaki on Aug 18, 2019 at 7:17am PDT

Θυμίζουμε πως η Μαρίνα Λαμπροπούλου τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει δική της σχολή χορού στη Νέα Σμύρνη, ενώ ταυτόχρονα εργάζεται και ως personal trainer.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελένη Μενεγάκη, Αυτό,eleni menegaki, afto