Το καυτό φιλί του Χάουαρντ Στερν στην Έλεν Ντετζένερις on air..!

13:17 15/10/2019 - Πηγή: People

Live your myth in american tv. Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της προχθεσινής εκπομπής της Έλεν Ντετζένερις. Κι αυτό γιατί όσοι βρέθηκαν στο πλατό στις καρέκλες του κοινού, έζησαν πρωτόγνωρα πράγματα. Είδαν μια τεράστια σταρ της τηλεόρασης κι έναν τεράστιο σταρ του ραδιοφώνου στον ίδιο καναπέ. Είδαν την πρώτη να παντρευτεί τον δεύτερο με την ήδη γυναίκα του.

Κυρίως όμως είδαν αυτούς τους

δύο να ανταλλάσσουν φιλί στο στόμα, κάτι που δεν έχουμε δει ξανά τη Ντετζένερις να κάνει.

Όλα ξεκίνησαν από την κουβέντα για τις αντιδράσεις του κόσμου προς την Ντετζένερις σχετικά με τη φωτογραφία της με τον Τζορτζ Μπους. Πολύς κόσμος την κατέκρινε και ο Χάουαρντ Στερν θέλησε να θολώσει τα νερά. Γι΄αυτό πρότεινε στην παρουσιάστρια να ανταλλάξουν ένα φιλί στο στόμα.

«Πότε ήταν η τελευταία φορά που το έκανες;» τη ρώτησε εκείνος. «Σχετικά πρόσφατα. Με τον Κόλιν Φάρελ και τον ΝτιΚάπριο», αποκρίθηκε εκείνη. «Α, με αυτούς τους μέτριους. Τώρα θα σε φιλήσει ένας πραγματικά καυτός άντρας. Και θα ξεχάσουν όλοι τον Μπους» της ανταπάντησε ο Στερν.

Τότε έβγαλε τα γυαλιά του, έκλεισε τα μάτια και έστησε τα χείλη του περιμένοντας την ανταπόκριση της Ντετζένερις. Η Έλεν έσκυψε και φιλήθηκαν στο στόμα για μερικά δεύτερα, με το κοινό να χειροκροτεί. Στο τέλος ο Στερν της είπε για πλάκα ότι «ένιωσα λίγη γλώσσα».


Keywords
Τυχαία Θέματα