Ειρήνη Ψυχράμη: Μιλάει πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της

19:24 20/9/2019 - Πηγή: People

Η Ειρήνη Ψυχράμη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Η Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της μετά από την ανακοίνωση της.

Η ίδια και ο σύντροφος της διανύουν μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής τους ενώ αποκάλυψε και πως το ανακοίνωσε σε εκείνον.

«Με τον Λάμπρο είμαστε ένα χρόνο μαζί. Η εγκυμοσύνη ήρθε αβίαστα. Το θέλαμε και λέγαμε όταν έρθει καλώς να έρθει. Ήρθε ξαφνικά, πολύ γρήγορα. Τα ζούμε όλα τώρα, είναι όλα έντονα, όμορφα, ήρεμα και μαθαίνουμε ακόμα ο ένας τον άλλον. Λέω δεν κάνω ένα τεστ; Κάνω το τεστ,

βγαίνει θετικό και έπαθα σοκ. Πήρα τηλέφωνο κατευθείαν τον Λάμπρο και του είπα “Καλημέρα, είμαι έγκυος” και έμεινε άναυδος, δεν μου είπε λέξη. Τον σύντροφό μου τον ήξερα από την δουλειά αλλά δεν κάναμε παρέα. Ήρθε από το πουθενά η σχέση. Η μαμά μου με ρωτάει συνέχει πόσα κιλά έχω πάρει και της απαντάω ότι δεν φαίνονται γιατί τα έχω πάρει καλά. Γενικά δεν είμαι οξύθυμη, αλλά τώρα δεν το ελέγχω. Μπορεί να τσακωθώ πολύ εύκολα» είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα