Έγινε η κηδεία Κόμπι και Τζιάνα Μπράιαντ – Στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό θανάτου τους

12:20 12/2/2020 - Πηγή: People

Σε στενό κύκλο κηδεύτηκαν ο Κόμπι Μπράιαντ και η 13χρονη κόρη του Τζιάνα κηδεύτηκαν στις 7 Φεβρουαρίου σε τελετή τη στιγμή που τηλεοπτικό κανάλι FOX11 έδωσε στο φως της δημοσιότητας το πιστοποιητικό θανάτου του άσου του ΝΒΑ και της κόρης τους.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο έγγραφο, η επίσημη αιτία θανάτου του Μπράιαντ ήταν τραύμα από αμβλύ όργανο. Οι ιατροδικαστές επισημαίνουν

μάλιστα ότι η χρονική απόσταση ανάμεσα στο χτύπημα και τον θάνατο του μπασκετμπολίστα ήταν βραχεία.

Την ίδια στιγμή, το etonline.com μεταδίδει πως «η Βανέσα και η οικογένειά της ήθελαν να πραγματοποιηθεί η κηδεία σε κλειστό κύκλο για να θρηνήσουν τις απώλειές τους. Η τελετή ήταν εξαιρετικά δύσκολη για όλους καθώς δεν μπορούν ακόμα να διαχειριστούν την απώλεια δύο πανέμορφων ψυχών».

View this post on Instagram

#2, #24, #20 years as a Laker and the amount of years Kob and I were together

A post shared by Vanessa Bryant (@vanessabryant) on Feb 7, 2020 at 9:49am PST

Κατά τα λοιπά, η δημόσια επιμνημόσυνη τελετή για το τελευταίο «αντίο» στον θρύλο του NBA και την κόρη του θα πραγματοποιηθεί, όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό, στις 24 Φεβρουαρίου στο Staples Center.

Στο γήπεδο των Λέικερς θα βρεθούν τα μέλη της οικογένειας, φίλοι, αθλητές και επίσημοι του ΝΒΑ, πολιτικοί και κάτοχοι διαρκείας των Λέικερς. Η τελετή θα μεταδοθεί από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα, όπως είχε γίνει και στην περίπτωση του θανάτου του Μάικλ Τζάκσον.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έγινε, Κόμπι, Τζιάνα Μπράιαντ –,egine, kobi, tziana braiant –