Χρήστος Ζαμπούνης για Megxit: «H Μέγκαν δεν ήθελε να κάνει αυτή τη δουλειά και δεν έκανε γι’ αυτή τη θέση»

16:53 15/1/2020 - Πηγή: People

Tεράστιο σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να «παραδώσουν» τους τίτλους τους και να σταματήσουν να δραστηριοποιούνται ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Στον κοινό τους λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσαν την περασμένη Τετάρτη (8/1) ότι σχεδιάζουν να εργαστούν για να γίνουν «οικονομικά ανεξάρτητοι», μοιράζοντας τον χρόνο τους μεταξύ Αμερικής και Αγγλίας.

Τα μέσα ενημέρωσης ανά χώρα έσπευσαν να ταχθούν υπέρ ή κατά της απόφασης του πριγκιπικού ζευγαριού. Κάποια έκαναν λόγο

για μια αναμενόμενη κίνηση μετά την επανειλημμένη σκληρή κριτική των βρετανικών ταμπλόιντ στην Μέγκαν Μαρκλ και άλλα μίλησαν για υποκρισία και μια επαναστατική κίνηση που θα επηρεάσει δραστικά τη βασιλική οικογένεια στο μέλλον.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, ωστόσο, η απόφαση του ζευγαριού ελήφθη χωρίς να το γνωρίζουν η βασίλισσα Ελισάβετ, ο Πρίγκιπας Κάρολος ή ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ. Μάλιστα, ο αδερφός του Χάρι έμαθε για την ανακοίνωση μέσα από τις έκτακτες ειδήσεις.

Ο Χρήστος Ζαμπούνης, δημοσιογράφος που ασχολείται με τα θέματα της βασιλικής οικογένειας, και ο οποίος είναι από τους ελάχιστους Ελληνες, που έχει δώσει το «παρών» σε εκδηλώσεις στο Μπάκιγχαμ, μιλώντας στο ethnos.gr, αναλύει τα όσα έγιναν τα τελευταία 24ωρα. «Ο Χάρι δεν σεβάστηκε όχι μόνο τη γιαγιά του αλλά ούτε και τον βρετανικό λαό, ο οποίος τον πλήρωνε όλα αυτά τα χρόνια για να κάνει μία δουλειά. Ο καθένας τους είναι επικεφαλής πολλών φιλανθρωπικών δράσεων. Θα θυμάστε τους αγώνες «Invictus» (Tα Invictus Games είναι ένα αθλητικό γεγονός που γίνεται κάθε χρόνο και αποτελεί ιδέα του πρίγκιπα Χάρι. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις για τραυματίες βετεράνουν πολέμων). Ο Χάρι είναι βετεράνος του πολέμου του Αφγανιστάν, όπου πήγε δυο φορές. Είναι πρόεδρος ενός οργανισμού που ασχολείται με τους τραυματίες βετεράνους Βρετανούς στρατιώτες. Η βασιλική οικογένεια εργάζεται όλη μέρα και αντιπροσωπεύει το στέμμα. Είναι μια δουλειά», τόνισε και συνέχισε: «Φαίνεται πως η Μέγκαν δεν ήθελε πλέον να κάνει αυτή τη δουλειά. Η ηθοποιός ήταν καταλύτης για να παρθεί αυτή η απόφαση. Όσο κι αν ο Χάρι ήταν ατίθασος και χαρωπό παιδί δεν θα έκανε από μόνος του μία τέτοια κίνηση».

Διαβάστε όσα είπε ο δημοσιογράφος στο Ethnos.gr 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χρήστος Ζαμπούνης, Megxit, H Μέγκαν,christos zabounis, Megxit, H megkan