Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η στιγμή που σπάει το πόδι της καθώς χορεύει – «Μπορείτε να ακούσετε το κρακ στο πόδι μου, είναι δυνατό»

10:56 27/2/2020 - Πηγή: People

Λίγες εβδομάδες μετά την πρώτη της έκθεση με πίνακες σε γκαλερί στη Γαλλία, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είπε να επιστρέψει ξανά σε κάτι που της αρέσει πολύ να κάνει, τον χορό. Όπως εξηγεί σε σχετικό βίντεο που ανάρτησε στο Instagram, είχε να χορέψει έξι μήνες λόγω ένας θέματος στο πόδι που την ταλαιπωρούσε. Είχε όμως επανέλθει και είπε να ξεδώσει.

Μόνο που αυτό δεν κατέληξε ιδιαιτέρως καλά, αφού η Μπρίτνεϊ έκανε μια κίνηση που είχε ως αποτέλεσμα

να στραμπουλήξει τόσο πολύ το πέλμα της με αποτέλεσμα να σπάσει. Στο τέλος του βίντεο φαίνεται η στιγμή, όπως επίσης ακούγεται κιόλας και δεν το λες και αμελητέο. Μόνο που το ακούς, πονάς.

Πολλοί στα σχόλια αναφέρθηκαν στο ότι έφταιγε που χόρευε ξυπόλητη σε τόσο γλιστερή επιφάνεια, αλλά η Μπρίτνεϊ τους πρόλαβε εξηγώντας πως λειτουργεί καλύτερα στην κίνησή της όταν δε φοράει παπούτσια. Είδες όμως τι έπαθες βρε Μπρίτνεϊ;

View this post on Instagram

I haven’t danced in six months so I was full throttle at this spot  !!!! And yes …. I know I’m barefoot …. don’t laugh but I grip the floor better that way !!!! PS you can hear where I broke my foot here  ….. sorry it’s kind of loud !!!!!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on Feb 26, 2020 at 2:23pm PST

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπρίτνεϊ Σπίαρς, – Μπορείτε,britnei spiars, – boreite