Μπουράκ Χακί: «Στη ζωή μου υπάρχει μόνο μια γυναίκα, η Χαρά»

10:40 19/12/2019 - Πηγή: People

Τον Μπουράκ Χακί, τον γοητευτικό Τούρκο ηθοποιό, είχε καλεσμένο στην εκπομπή της «Μεσάνυχτα» η Ελεονώρα Μελέτη και φυσικά, η κουβέντα δεν θα μπορούσε να περιλαμβάνει την αναφορά στη σχέση του με την καλλονή του GNTM 2, Χαρά Παππά– η οποία, μάλιστα, τον συνόδευε στο στούντιο!

GNTM 2 – Χαρά Παππά: Η άγνωστη ζωή της γυναίκας που μάγεψε τον Μπουράκ Χακί

Ο ηθοποιός μίλησε για τη γνωριμία του

με τη Χαρά, την πρόταση γάμου και τα σχέδια τους για το πού και πότε θα γίνει αυτός:

«Είμαστε μαζί τα τελευταία τρία χρόνια μαζί. Μια σχέση με μία γυναίκα μπορεί να σου αλλάξει πολλά πράγματα. Έβαλε πολλά πράγματα στη ζωή μου και είμαι περήφανος για εκείνη. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω μια τέτοια αγαπημένη. 

Γνωριστήκαμε τυχαία. Εγώ έπαιζα στο θέατρο με τον Γιάννη Αϊβάζη. Μετά την παράσταση πήγαμε στα μπουζούκια και η Χαρά είχε έρθει για πρώτη φορά στη ζωή της στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Νιώσαμε πολύ οικεία ο ένας με τον άλλον. Ξαναβρεθήκαμε πολλές φορές, συναντηθήκαμε στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και την Κωνσταντινούπολη. Αρχίσαμε να συζούμε.

Στη ζωή κάνουμε σχεδία, χωρίς να υπάρχει ο έρωτας σε αυτά. Όταν ο έρωτας χτυπά την πόρτα, όλα τα σχέδια στα αλλάζει. Είμαστε μαζί και κάνουμε ο ένας για τον άλλο πράγματα. Με στηρίζει σε κάθε θέμα που με απασχολεί. 

Θέλω να παντρευτούμε όταν είναι η κατάλληλη στιγμή. Της έκανα πρόταση γάμου. Δεν ξέρω απλά πότεθα  είναι ο γάμος. Δεν έχουμε σχέδια για την ημερομηνία. Η σωστή στιγμή θα έρθει από μόνη της. Όταν γνωριστήκαμε δε φανταστήκαμε ότι θα φτάσουμε μέχρι και σήμερα. Είναι κισμέτ, είναι τύχη. 

Δεν έχει διαφορά αν ο γάμος θα γίνει στην Ελλάδα ή την Τουρκία. Είναι λεπτομέρειες αυτό. Πρέπει να το θέλουν και οι δυο. Όταν γεννιόμαστε δεν ξέρουμε θρησκεία, λαό και γλώσσα. Σημαντικό είναι να είσαι καλός ή κακός άνθρωπος. Οι σκέψεις μας είναι μαζί. Όποτε είναι η σωστή στιγμή τότε θα παντρευτούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα