ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η Ελένη Φουρέιρα σε σειρά του NETFLIX

22:11 18/5/2019 - Πηγή: People

Η Ελένη Φουρέιρα έχει δει την καριέρα της να απογειώνεται και να φτάνει εκτός συνόρων. Η τραγουδίστρια μετά τη δεύτερη θέση που έφερε στο διαγωνισμό της Eurovision το 2018 (αν και στο μυαλό των περισσοτέρων είναι η νικήτρια), εκπροσωπώντας την Κύπρο, δεν έχει σταματήσει τα tour στην Ευρώπη ενώ τα τραγούδια της δε σταματούν να βρίσκονται στην κορυφή των charts.

Ελένη Φουρέιρα: Διεθνής συνεργασία κορυφής με τον Snoop Dogg

και τον Kaan!

Στο ρυθμό του «Fuego» εξακολουθεί να χορεύει η Ελλάδα αλλά και η Ευρώπη με τα βιντεάκια στο Instagram με τη χορογραφία της -που προσπαθούν οι followers της να «αντιγράψουν» – να γίνονται viral.

Η Φουρέιρα δε σταματά να μας εκπλήσσει με τα τραγούδια της, την κίνησή της, τις νέες της συνεργασίες αλλά και τα νέα μονοπάτια που συνεχώς αναζητά για την εξέλιξή της.

Ελένη Φουρέιρα: Εντυπωσίασε στο opening ceremony της Eurovision λίγο πριν την εμφάνιση της επί σκηνής

Αυτή τη φορά θα δούμε την τραγουδίστρια σε ακόμα ένα νέο ρόλο. Η Ελένη Φουρέιρα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Peoplegreece.com, θα κάνει guest εμφάνιση σε σειρά που η απήχησή της «σπάει τα ταμεία». Ο τίτλος της σειράς δεν είναι ακόμα γνωστός. Σύμφωνα όμως με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του Peoplegreece.com, η Ελένη Φουρέιρα θα κάνει guest εμφάνιση στην ισπανική και πολύ επιτυχημένη σειρά του NETFLIX, Casa De Papel.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η τραγουδίστρια πριν λίγες ημέρες βρέθηκε στην Ισπανία ώστε να δώσει τα χέρια και να μιλήσει για τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Όπως είναι γνωστό, ο τρίτος κύκλος του Casa De Papel θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Ιουλίου, στο Netflix.

Ελένη Φουρέιρα: Αποθεώθηκε στον τελικό της Eurovision στην Ισλανδία!

Η αγάπη της Ελένης Φουρέιρα για την Ισπάνια, όπως είναι γνωστό, είναι μεγάλη και αμφίδρομη. Η τραγουδίστρια επισκέπτεται πολύ συχνά τη γειτονική χώρα τόσο λόγω του συντρόφου της, Αλμπέρτο Μποτία που κατάγεται από εκεί όσο και για επαγγελματικούς λόγους. Να θυμίσουμε πως τα τραγούδια της Φουρέιρα στην Ισπανία βρισκόντουσαν για πολλές εβδομάδες στις πρώτες θέσεις του επίσημου ραδιοφωνικού airplay, με το Fuego να βρίσκεται και στο Τop 10 του ισπανικού Shazam ενώ παράλληλα η pop star έχει μαγέψει και το κοινό και της ισπανικής τηλεόρασης. Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε στον ισπανικό τελικό της Eurovision και στο πρωτοχρονιάτικο gala του ισπανικού σταθμού RTVE και έκλεψε, για ακόμα μια φορά, τις εντυπώσεις.

Ανυπομονούμε να μάθουμε και επισήμως τα νέα και ευχόμαστε η Ελένη Φουρέιρα να μας εκπλήξει ευχάριστα, για ακόμα μια φορά!

Go Eleni!

People Greece Instafeed

Keywords
Τυχαία Θέματα