Ακυρώνεται το fashion show της Victoria’s Secret: Ποιος διέρρευσε την είδηση;

15:42 31/7/2019 - Πηγή: People

Το 1995 ξεκίνησαν οι πασαρέλες της γνωστής εταιρίας εσωρούχων Victoria’s Secret, fashion shows που στο μυαλό όλων μας κατέληξαν να είναι ένα ετήσιο fashion event. Κάθε χρόνο κάποια από τα πιο γνωστά μοντέλα περπατάνε σε μία πασαρέλα που τα περιλαμβάνει όλα: εντυπωσιακά εσώρουχα, φτερά αλλά και ιδιαίτερα performances από διεθνείς αναγνωρισμένους και δημοφιλείς καλλιτέχνες όπως η Rihanna, η Ariana

Grande, η Selena Gomez, η Taylor Swift, ο The Weeknd κ.α.

Και ενώ μπορεί να είναι ένα τηλεοπτικό event για το οποίο πολλοί ανυπομονούν, το 2019 δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί. Μιλώντας στην αυστραλιανή The Daily Telegraph το αγγελάκι της VS Shanina Shaik δήλωσε: «Δυστυχώς το show της Victoria’s Secret δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί φέτος. Είναι κάτι στο οποίο δεν είμαι συνηθισμένη καθώς κάθε χρόνο περίπου τέτοια εποχή προετοιμάζομαι για το event. Είμαι όμως σίγουρη ότι στο μέλλον κάτι θα γίνει, είμαι σίγουρη ότι προσπαθούν να δουλέψουν επάνω στο branding της εταιρίας αλλά και σε νέους τρόπους για να κάνουν το show επειδή είναι το καλύτερο show στον κόσμο»

View this post on Instagram

Coming soon to a television near you #VSFashionShow @victoriassecret Don’t forget … Dec 2nd on @abcnetwork 10/9c

A post shared by SHANINA SHAIK (@shaninamshaik) on Nov 28, 2018 at 11:48am PST

Τον Μάϊο οι The New York Times έγραψαν πως το show δεν πρόκειται να μεταδίδεται από την τηλεόραση πλέον ενώ ο CEO της εταιρίας δήλωσε πως αποφάσισαν να σκεφτούν τρόπους να ανανεώσουν το «κλασικό» Victoria’s Secret Fashion Show.

Keywords
Τυχαία Θέματα