Prestige the Band: Η μπάντα του Γρηγόρη Αρναούτογλου μιλά για τη συνεργασία με τον παρουσιαστή, τα talent show και την αναγνωρισιμότητα που έχει αλλάξει τη ζωή τους

17:09 19/10/2019 - Πηγή: People

Η παρθενική εμφάνιση των Prestige στην τηλεόραση έγινε το φθινόπωρο του 2018 στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1. Εκ τότε τα μέλη της μπάντας καταφέρνουν να βάζουν φωτιά κάθε φορά στο πλατό της εκπομπής με τη μουσική τους που είναι μια απόδοση παλαιότερων αγαπημένων κομματιών με τον πιο σύγχρονο τρόπο.

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν το «Κι όλο με ρωτάς» του Κώστα Μπίγαλη ενώ  την ίδια στιγμή ετοιμάζονται για τις live εμφανίσεις τους σε Ελλάδα

και Κύπρο.

Οι Prestige, μιλούν στο Peoplegreece.com και μας αποκαλύπτουν πως βρέθηκαν στη late night εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, για τα talent show αλλά και τη σπάνια φιλία που τους ενώνει.

Μιλήστε μου λίγο για τη δημιουργία του group. Ήσασταν μια παρέα φίλων που αποφάσισε να φτιάξει μια μπάντα ή γίνατε φίλοι μέσα από τη δημιουργία του συγκροτήματος;

Μέχρι να φτάσουμε στην τελική μορφή της μπάντας έχουμε περάσει από διάφορα στάδια. Ο ιδρυτής των Prestige the Band είναι ο Νίκος Παπαλεξάνδρου, o drummer μας, ο οποίος είχε και την φοβερή ιδέα της δημιουργίας μιας μπάντας με σκοπό το party! Έως σήμερα η μπάντα έχει αλλάξει σύσταση και εξελίξει το ρεπερτόριο της έχοντας πάντα ως στόχο την διασκέδαση και τον χορό!  Εδώ οι κυβερνήσεις ανασχηματίζονται, εμείς γιατί όχι…(γέλια) Από την συνεργασία μας λοιπόν τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργηθεί μια σπάνια φιλία μεταξύ μας! Εννοείται ότι θα διαφωνήσουμε, θα συμφωνήσουμε, θα γελάσουμε, θα φωνάξουμε….αλλά στο τέλος της μέρας όλοι έχουμε την ίδια αγάπη για την μουσική και αυτό μας ενώνει.

Τα κομμάτια σας αποτελούν μοναδικές διασκευές από διεθνείς και ελληνικές επιτυχίες των 70’s, 80’s, 90’s & 00’s. Αυτό θεωρείται πως μπορεί να έχει και ένα ρίσκο μιας και πρόκειται για κομμάτια γνώριμα στο κοινό που καμιά φορά δυσκολεύεται να δεχτεί τις αλλαγές σε κάτι που έχει συνηθίσει να ακούει με συγκεκριμένο τρόπο;

Η προσέγγισή σε όλες μας τις διασκευές γίνεται με πολύ προσοχή και μετά από πολλές πρόβες και δουλειά στο στούντιο. Σεβόμαστε και αγαπάμε όλα τα διαμάντια αυτής της εποχής μιας κι εμείς με αυτά έχουμε μεγαλώσει και κάποια από αυτά ήταν και η αφορμή για να ασχοληθούμε με τη μουσική. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε συμβουλές ή προτάσεις και μας αρέσει να υπάρχει διάδραση με το κοινό μας!Όλα γίνονται με μέτρο και με κοινό μας σκοπό την διασκέδαση!

Οι μουσικές σας επιρροές ταυτίζονται;

Ο καθένας μας έχει τα ακούσματα του τα οποία καλύπτουν από το φάσμα της rock  μέχρι την jazz, από την κλασική μουσική μέχρι την pop. Αυτό που μας ενώνει είναι το πώς συνδυάζουμε όλα τα είδη που προαναφέραμε έχοντας ως στόχο τη πραγματική διασκέδαση και τον χορό.

O Frontman του συγκροτήματος, Γιάννης Χειλάς είχε πάρει μέρος ως διαγωνιζόμενος στο «The Voice of Greece 3». Πόσο σας βοήθησε αυτό σαν συγκρότημα;

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι ο Γιάννης ήταν ήδη μέλος των Prestige the Band όταν πήρε μέρος στο «The Voice of Greece 3». Ήμασταν όλοι στο πλευρό του, οι μεγαλύτεροι fans του! Η συμμετοχή στο συγκεκριμένο talent show μας άνοιξε κάποιες πόρτες. Ωστόσο συνεχίσαμε τη σκληρή δουλειά, πολλές ώρες στο στούντιο, πολλές πρόβες και είδαμε ότι σιγά-σιγά οι προσπάθειες μας απέδωσαν καρπούς!

Θα δοκιμάζατε να πάτε σε ένα αντίστοιχο talent show ως  γκρουπ αυτή τη φορά;

Πιστεύουμε πως τα talent shows είναι ένα πολύ σημαντικό σκαλοπάτι αναγνωρισιμότητας για τους νέους, όχι απαραίτητα σε ηλικία, καλλιτέχνες. Ωστόσο η μετέπειτα πορεία είναι στο χέρι του καθενός. Εμείς, μέσω του «The Voice of Greece 3», είχαμε την ευκαιρία αυτής της αναγνωρισιμότητας, η οποία αποτέλεσε εφαλτήριο για τη συνέχιση της μουσικής μας καριέρας.

Η συνεργασία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως προέκυψε;

Η συνεργασία μας με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2Night Show» έγινε ύστερα από επιλογή ανάμεσα σε άλλες μπάντες και αποτελεί σταθμό στη μέχρι τώρα πορεία μας. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η παραγωγή του ΑΝΤ1 πίστεψαν σ’ εμάς και είναι μεγάλη μας τιμή να είμαστε μέλη της συγκεκριμένης ομάδας για δεύτερη season. Είμαστε έτοιμοι να ταρακουνήσουμε το πλατό με τις μουσικές μας και φέτος! Stay tuned!

Μια στιγμή που έχετε ξεχωρίσει από τις τηλεοπτικές σας εμφανίσεις στο The 2Night show;

Τι να πρωτοξεχωρίσεις; Κάθε στιγμή, σε κάθε γύρισμα είναι μοναδική! Δεν μπορούμε να απομονώσουμε κάτι συγκεκριμένο, ωστόσο συνολικά μπορούμε να πούμε ότι ο χρόνος που πέρασε μας γέμισε με εμπειρίες και θετική ενέργεια για την εξέλιξη της μπάντας και φέτος είμαστε έτοιμοι να  δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο The 2Night Show! Εξάλλου μη ξεχνάμε ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι μέγας δάσκαλος και μας έχει καλωσορίσει και εντάξει στον χώρο της τηλεόρασης με τον πιο ωραίο τρόπο!

Πριν λίγες εβδομάδες κυκλοφόρησατε  το «Κι όλο με ρωτάς» του Κώστα Μπίγαλη. Θέλω να μου πείτε λίγα λόγια για αυτό και αν σας έκανε ο ίδιος κάποιο σχόλιο όταν άκουσε την δική σας εκτέλεση του κομματιού.

Στις 23 Σεπτεμβρίου κυκλοφόρησε από τη Minos EMI/Universal το νέο μας τραγούδι, το οποίο είναι διασκευή του «Κι Όλο Με Ρωτάς» του Κώστα Μπίγαλη. Το τραγούδι πήρε τη τελική του μορφή μέσα από την συνεργασία μας με τον παραγωγό των επιτυχιών Alex Leon. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Κώστα Μπίγαλη που μας εμπιστεύτηκε το συγκεκριμένο τραγούδι για να το διασκευάσουμε με funk πινελιές! Η εμπιστοσύνη που μας έδειξε μαζί με τις ευχές που μας έδωσε είναι το απόλυτο εισιτήριο για την επιτυχία!

Aν θα έπρεπε να περιγράψετε τους Prestige μέσα από ένα τραγούδι ποιο θα ήταν αυτό;

Ομόφωνα θα πούμε το Uptown Funk! Είναι ο ήχος του…το groove του… που μας ταιριάζει απόλυτα, αντικατοπτρίζει την διάθεση και το ύφος της μπάντας. Νομίζω ότι είναι περιττό να αναφέρουμε ότι είναι από τα πρώτα τραγούδια που έχουμε εντάξει στο πρόγραμμά μας.

Αυτή την περίοδο ανήκετε στο δυναμικό μιας εκ των μεγαλύτερων δισκογραφικών της χώρας μας. Αυτό ήταν κάτι που περιμένατε να συμβεί όταν ξεκινάγατε;

Όταν ξεκινάς, οτιδήποτε στη ζωή σου, κάνεις όνειρα και αρχίζεις να χτίζεις για να καταφέρεις κάποια από αυτά! Η δισκογραφική μας, η Minos EMI/ Universal  ήταν ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά μας σαν μπάντα.Τους ευχαριστούμε που μας στηρίζουν σε όλα μας τα βήματα!

Πόσο έχει αλλάξει η ζωή σας μετά από την αναγνωρισιμότητα που έχετε κερδίσει;

Δε θα σου κρύψουμε ότι η αναγνωρισιμότητα μας αρέσει…Ωστόσο μας κάνει να δουλεύουμε ακόμα πιο πολύ, με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση για να είμαστε κάθε φορά καλύτεροι και να κρατάμε το κοινό μας σε εγρήγορση! (γέλια) Συνεχίζουμε να θέτουμε στόχους και να εκφραζόμαστε μέσα από την μουσική…

Μελλοντικά τι να περιμένουμε από τους Prestige;

Είναι καιρός να ξεκινήσουμε τις χειμερινές μας εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο για τις οποίες θα ενημερωθείτε από τα social media μας. Επίσης, αυτή την εποχή βρισκόμαστε στο studio και δουλεύουμε πάνω στο επόμενό μας κομμάτι-έκπληξη!

Οι Prestige the Band αποτελούνται από τους: Γιάννης Χειλάς (φωνή),  Νίκος Παπαλεξάνδρου (drums), Θωμάς Πούτας (ηλ. Κιθάρα) και Κίμων Λιμενίδης (πλήκτρα)

Facebook link https://www.facebook.com/prestigetheband/

Instagram link @prestigetheband

YT channel: https://www.youtube.com/channel/UCKwvN9R0h7rP98tBF-cdzgQ

Φωτογραφίες

Φωτογραφία: Πάνος Γιαννακόπουλος

MUA&Hair Styling: Σμαρώ Μανωλοπούλου

Styling: Διονύσης Κολποδίνος

Keywords
Τυχαία Θέματα
Prestige, Band, Γρηγόρη Αρναούτογλου,Prestige, Band, grigori arnaoutoglou