Nude Nails: Πώς θα βρείτε την σωστή απόχρωση βερνικιού που κολακεύει την επιδερμίδα σας

07:19 3/9/2019 - Πηγή: People

Η αναζήτηση του τέλειου nude βερνικιού θα μπορούσε να συγκριθεί με την αναζήτηση του αγίου δισκοπότηρου. Με τα nude νύχια όμως να είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και safe τάσεις και φέτος, η ανάγκη για το τέλειο nude αυξάνεται και κάπου εδώ ερχόμαστε εμείς για να σας βοηθήσουμε.

Το τέλειο nude βερνίκι που λέτε, δυστυχώς δεν υπάρχει και αν υπάρχει είναι για λίγες, τυχερές που ανακάλυψαν την ιδανική τους απόχρωση στο κατάστημα καλλυντικών. Για εμάς τις υπόλοιπες η λύση είναι να φτιάξουμε το δικό μας αλλά δεν ξεκινάμε από εκεί.

Πρώτα

εξετάζουμε τον τόνο της επιδερμίδας μας, είναι ψυχρή ή θερμή; Ψυχρές είναι οι επιδερμίδες στις οποίες οι φλέβες φαίνονται πιο γαλάζιες και οι θερμές εκείνες που οι φλέβες μοιάζουν ελάχιστα πιο πράσινες.

Στις θερμές επιδερμίδες ταιριάζουν τα πιο opaque, κρεμώδη χρώματα ενώ στις ψυχρές τα πιο διάφανα που μοιάζουν όμως με δέρμα. Σας μπερδέψαμε; Έπρεπε! Έχουμε όμως και μια πιο απλή λύση. Επιλέξτε ένα nude Που σας αρέσει και ρίξτε μέσα του λίγο από το top coat σας. Το top coat λειτουργεί μαγικά και κάνει το αποτέλεσμα απλά τέλειο όποια απόχρωση και αν διαλέξετε.

Πηγή: Unique By Ermes

Keywords
Τυχαία Θέματα