My Style Rocks 3: Απίστευτη επίθεση της Κιάρας στην Τζώρτζια – «Δεν στέκει η άποψη σου και δεν ξέρεις απ΄ό,τι βλέπω, το λένε κι άλλες κοπέλες»

18:22 7/2/2020 - Πηγή: People

Στα προηγούμενα επεισόδια του My Style Rocks 3, οι κριτές προέτρεπαν συνεχώς την Κιάρα να υπερασπίζεται τις επιλογές της και να μην κατεβάζει τα μούτρα και να κλαίει, όπως έκανε αρκετές φορές. Σίγουρα κανείς δεν περίμενε να φτάσει στο άλλο άκρο και να μιλήσει με τέτοιο τρόπο σε συμπαίκτρια της, επειδή την βαθμολόγησε με χαμηλό βαθμό.

Η Τζώρτζια Παναγή της έβαλε 2 και η Κατερίνα Στικούδη της ζήτησε να επιχειρηματολογήσει γι΄αυτό. Η Κύπρια έκανε την κριτική της χωρίς να πει κάτι προσβλητικό προς την Κιάρα. Όταν ολοκλήρωσε η Κιάρα της μίλησε υποβιβάζοντας

τη γνώμη της και της είπε τα εξής:

«Εντάξει τελείωσες; Δεν έχεις άποψη, δεν ξέρεις απ΄ό,τι βλέπω και η άποψη σου δεν μετράει. Το βλέπω κι από αυτά που λες στις άλλες κοπέλες. Δεν είμαι η μόνη που το λέω. Ειδικά εσύ δεν πρέπει να μιλάς».

Η Τζώρτζια ενοχλήθηκε όπως ήταν αναμενόμενο και απάντησε:

«Οφείλεις να δείχνεις σεβασμό σε κάποιον που κάνει τη δουλειά του. Εγώ σου μιλάω με σεβασμό κι εσύ να μιλάς με σεβασμό. Αν δε σου αρέσει μπορείς να ζητήσεις από την παραγωγή να μη σε σχολιάζω. Από τη στιγμή που η Κατερίνα μου δίνει τον λόγο, πρέπει να πω την άποψή μου. Δεν ξέρω κι εγώ όλες τις τάσεις της μόδας, ψάχνομαι κι εγώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα
My Style Rocks 3, Απίστευτη, Κιάρας, Τζώρτζια – Δεν, ΄ότι,My Style Rocks 3, apistefti, kiaras, tzortzia – den, ΄oti