MasterChef 4: Ξαφνική αποχώρηση με δάκρυα – Τι γνώριζε η παραγωγή για τη Σεμίνα

23:59 17/2/2020 - Πηγή: People

Με μία ξαφνική αποχώρηση ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του MasterChef 4, καθώς η Σεμίνα Κατσίβα, με κλάματα ανακοίνωσε την απόφαση της να αποχωρίσει για προσωπικούς λόγους.

Όταν ξεκίνησε η διαδικασία της δοκιμασίας, η νεαρή παίκτρια άρχισε να κλαίει και κάπως έτσι τον λόγο πήρε ο Σωτήρης Κοντιζάς, προσπαθώντας να εξηγήσει γιατί δεν θέλει να φορέσει την ποδιά της.

“Έχω ένα προσωπικό σοβαρό πρόβλημα και θα πρέπει να αποχωρήσω”, είπε η παίκτρια με τον κριτή να συμπληρώνει: “Λυπάμαι ιδιαίτερα που το ακούω αυτό μιας και είσαι από

την ομάδα μου. Ήθελα πολύ να είσαι στην ομάδα μου. Πρέπει να σου ζητήσω το pin και την ποδιά”.

Ο ίδιος σημείωσε, δίνοντας περαιτέρω διευκρινίσεις: ”Eμείς ήμασταν ενήμεροι ότι υπήρχε κάποιο θέμα, αντιμετώπιζε κάποιο θέμα η Σεμίνα και περιμέναμε να δούμε αν κάτι θα αλλάξει και θα μπορούσε να λάβει μέρος στον διαγωνισμό. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε οπότε για αυτό και αποχώρησε».

Η νεαρή κοπέλα εξήγησε ότι ο μαγειρικός διαγωνισμός ήταν ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά της, ωστόσο, αυτή τη στιγμή υπάρχει κάτι άλλο στη ζωή της, στο οποίο αναγκαστικά θα πρέπει να δώσει προτεραιότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα