Kate Middleton: Αυτοί είναι οι celebrity φίλοι της – ανάμεσά τους και μια έκπληξη!

08:14 18/7/2019 - Πηγή: People

Μπορεί η «σταρ» του βρετανικού παλατιού να είναι η Meghan Markle, που η καριέρα της στην υποκριτική την έφερε κοντά με άλλους διάσημους του Hollywood, όμως και η Kate Middleton έχει (πια) διάσημους φίλους. Η  Δούκισσα του Cambridge φροντίζει να κρατά τις λεπτομέρειες της προσωπικής ζωής κρυφές και διαθέτει ένα στενό κύκλο φίλων, που γνωρίζει από την παιδική

της ηλικία.

Ωστόσο, ο ρόλος της ως Δούκισσα και οι υποχρεώσεις της για το Παλάτι, είχαν ως αποτέλεσμα να γνωρίσει πολλούς ανθρώπους της showbiz και μέσα στα χρόνια να έχει αποκτήσει στενές σχέσεις με κάποιους από αυτούς.

Ποια είναι αυτά τα πρόσωπα, λοιπόν, που η Kate Middleton και ο Πρίγκιπας William έχουν ξεχωρίσει και κάνουν παρέα μαζί τους, έξω και πέρα από τους βασιλικούς τους ρόλους;

Roger Federer

Η Kate Middleton είναι λάτρης του τένις και δεν χάνει τους αγώνες του Wimbledon. Εκεί ήταν και φέτος, στον τελικό ανδρών, για να παρακολουθήσει τον φίλο της Roger Federer- που τελικά έχασε το κύπελλο από τον Novak Djokovic. Ο παγκοσμίου φήμης πρωταθλητής του τένις είναι φίλος της οικογένειας Middleton εδώ και αρκετά χρόνια, και μάλιστα πρόσφατα έγινε γνωστό ότι ο Πρίγκιπας George έκανε μαθήματα τένις υπό την επίβλεψή του στο σπίτι των παππούδων του, Carole και Michael. Αν και ο Federer δεν μιλάει γι’ αυτή τη σχέση με το βασιλικό ζευγάρι, ωστόσο μοιράστηκε με τους τους δημοσιογράφους κάποιες πληροφορίες για το μάθημα στον μικρό Πρίγκιπα λέγοντας ότι «είναι ένα πολύ γλυκό αγόρι» και ότι έχει ικανότητες στο τένις.

Roger FedererDavid Victoria Beckham

Τόσο η Kate όσο και ο Πρίγκιπας William είναι φίλοι με τη Victoria και τον David Beckham – που ήταν και καλεσμένοι στον γάμο τους το 2011. Ο William και ο David ήρθαν κοντά όταν εργάστηκαν και οι δυο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2007, και όταν οι Beckhams επέστρεψαν στην Αγγλία από το Los Angeles, που διέμειναν για κάποιο διάστημα, άρχισαν να κάνουν παρέα με τους Δούκες.

Το 2013, ο David Beckham μιλώντας για τον William και την Kate, που περίμεναν τότε το πρώτο τους παιδί, τον Πρίγκιπα George, είχε δηλώσει ότι θα γίνουν υπέροχοι γονείς. «Θα γίνουν καταπληκτικοί γονείς, γιατί αγαπούν πολύ τα παιδιά», είχε πει σε συνέντευξή του στο Sky news και συμπλήρωσε: «Έχουμε δει τον William να μεγαλώνει και να γίνεται ένας απίστευτος gentleman. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό για έναν πατέρα».

David και Victoria BeckhamElton John

Η Kate Middleton μέσω του William έχει γίνει επίσης φίλη με τον Elton John και τον σύζυγο του, David Furnish. Ο William γνωρίζει τον Elton John από τότε που ήταν παιδί, μέσω της φιλίας που είχε ο τραγουδιστής με τη μητέρα του, Πριγκίπισσα Diana. O Elton John και ο σύζυγός του ήταν επίσης καλεσμένοι στον γάμο του ζευγαριού.

Μετά από δώδεκα χρόνια σχέσης αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης, την πρώτη εβδομάδα ισχύος της νέας νομοθεσία στη Μεγάλη Βρετανία, η οποία επέτρεπε το γάμο σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Ο γάμος έγινε στο ιστορικό κτίριο Guildhall toy 17ου αιώνα στο Windsor της Αγγλίας και η τελετή επισφραγίστηκε με διαμαντένιες βέρες. Εκατοντάδες φαν του Elton John είχαν κατακλύσει του δρόμους για να γιορτάσουν το ευχάριστο γεγονός. Η δεξίωση του γάμου έγινε στην εξοχική κατοικία του ζευγαριού στο Windsor με επτακόσιους καλεσμένους, μεταξύ των οποίων ήταν οι Victoria Beckham, George Michael, Donatella Versace, Sting, Hugh Grant, Naomi Campbell, Sharon Stone, Claudia Schiffer και Elizabeth Hurley. Elton John-David FurnishReese Witherspoon

Η πιο απροσδόκητη φιλία της Kate Middleton είναι αυτή με τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Reese Witherspoon. Οι δυο γυναίκες γνωρίστηκαν στη διάρκεια του ταξιδιού της δούκισσας στον Καναδά και τη Βόρεια Αμερική το 2011, και η Reese εξέφρασε τότε τη μεγάλη της ευχαρίστηση για τη γνωριμία αυτή. Μετά από εκείνη τη συνάντησή τους, η Kate και η Reese ήρθαν πιο κοντά και οι φήμες λένε ότι η δούκισσα έστειλε στην ηθοποιό δώρο όταν έφερε στον κόσμο τον γιο της Tennessee το 2012.

Η ηθοποιός φόρεσε μίντι φόρεμα με πέρλες από τη συλλογή του Michael Kors και γόβες «Iriza» Christian Louboutin.Reese Witherspoon

Πηγή: Hello! UK

Keywords
Τυχαία Θέματα