Jay-Z: Συγκινεί η αποκάλυψή του για την τελευταία φράση που του είπε ο Kobe Bryant

16:30 6/2/2020 - Πηγή: People

Ένα από τα πράγματα που τόνιζαν όλοι όσοι τον γνώριζαν για τον Kobe Bryant μετά τον θάνατό του, ήταν ότι πέρα από σπουδαίος αθλητής, ήταν ένας αφοσιωμένος μπαμπάς και σύζυγος. Τα παιδιά του ήταν η ζωή του και το ελικόπτερο το είχε πάρει για να κερδίζει χρόνο στα ταξίδια του και να γυρίζει γρήγορα σπίτι να τα βλέπει και να περνάει χρόνο μαζί τους. Αυτό επιβεβαιώνεται ακόμα μια φορά απ΄αυτό που μοιράστηκε ο Jay-Z για την τελευταία συνομιλία που είχε με τον φίλο του Kobe.

Σε

ομιλία του στο πανεπιστήμιο του Columbia, ο Jay-Z αποκάλυψε ότι πέρασαν την Πρωτοχρονιά με τον Kobe στο σπίτι του και είχαν μια συνομιλία στην οποία ο εκλιπών δεν σταματούσε να μιλάει με πάθος για την κόρη του Gianna.

«Ο Kobe πάντοτε με κοιτούσε με θαυμασμό. Ένα από τα τελευταία πράγματα που μου είπε εκείνη τη φορά ήταν «Φίλε, πρέπει να δεις την Gianna να παίζει μπάσκετ». Κι αυτό είναι ένα από τα πιο επώδυνα πράγματα τώρα, γιατί ήταν πολύ περήφανος για εκείνη. Όταν μου το είπε, κοίταξα τα μάτια του και ήταν σαν να μου λέει «θα γίνει η καλύτερη μπασκετμπολίστρια στον κόσμο». Ήταν πραγματικά πολύ περήφανος. Κι αυτό κάνει τα πράγματα πιο σκληρά τώρα».

Jay-Z speaks about Kobe Bryant

“He was last in my house on New Year’s … and one of the last things he said to me was, ‘You gotta see Gianna play basketball.’” —JAY-Z on Kobe Bryant(via Roc Nation Sports)

Geplaatst door SportsCenter op Woensdag 5 februari 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα