James Charles: Ο youtuber μιλά για πρώτη φορά μετά το σκάνδαλο, δηλώνει ψυχικά ασταθής και αφήνει να εννοηθεί ότι σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή του

17:23 28/11/2019 - Πηγή: People

Στον κόσμο των influencer του εξωτερικού οι κόντρες, οι ίντριγκες, τα δράματα, ακόμη και οι δολιοφθορές είναι καθημερινό φαινόμενο. Ωστόσο, η αντιπαράθεση του πασίγνωστου influencer, James Charles με την άλλοτε κολλητή και σύμβουλό του, Tati Westbrook, ήταν κάτι άλλο.

Ένας άνευ προηγουμένου long play εξευτελισμός που άλλαξε το διαδίκτυο και φαίνεται ότι ανάγκασε τους πάντες να μείνουν στις μικρο-ίντριγκες, καθώς όταν τα πράγματα

σοβαρεύουν τόσο, τότε όλο αυτό που συμβαίνει, δεν απέχει και πολύ από το cyber bullying.

Το τι είχε συμβεί τότε, μπορείτε να το διαβάσετε με κάθε λεπτομέρεια εδώ

James Charles – Tati Westbrook: Γιατί το σκάνδαλο τους ίσως αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε το διαδίκτυο;

ενώ, απ’ ό,τι αποκαλύπτεται μέσα από συνέντευξη που ο influencer και youtuber παραχώρησε στο Paper σίγουρα δεν έχει συνέλθει ακόμη από μία κόντρα που εξελίχθηκε σε προσωπικό του διασυρμό.

View this post on Instagram

eyes lips face… waist.

A post shared by James Charles (@jamescharles) on Oct 22, 2019 at 5:38pm PDT

«Πνευματικά και ψυχικά αισθάνομαι ότι είμαι κάπου που δεν θέλω να είμαι. Αυτό που είναι ακόμη πιο δύσκολο να καταπιώ είναι ότι έχουν περάσει 9 μήνες από τότε και είμαι ακόμη σ’ αυτό το σημείο», λέει μεταξύ άλλων ο Charles και συνεχίζει: «Πίστευα ότι μέχρι τώρα θα ήμουν τελείως καλά, πίσω στην καθημερινότητά μου, αλλά δεν τα έχω καταφέρει ακόμη».

Ο ίδιος στη συνέντευξή του αναφέρεται με αξιοσημείωτο τρόπο στην «κουλτούρα της ματαίωσης», τη στρατηγική δηλαδή που πολλές φορές χρησιμοποιείται από επιχειρηματικούς οργανισμούς, προκειμένου όχι απλώς να απαξιώσουν τους αντιπάλους τους, αλλά να ακυρώσουν όλη τη διαδρομή τους.

View this post on Instagram

Pinkity Drinkity, sisters? check out today’s video where I create this look from @shine.shadows & also give you guys an update on @finncharles what’s your fav drink from starbucks?

A post shared by James Charles (@jamescharles) on Sep 27, 2019 at 4:39pm PDT

Και φυσικά, χρησιμοποιεί αυτή την ορολογία για να αναφερθεί στον εαυτό του και αυτό που συνέβη με την άλλοτε καλύτερη του φίλη, Tati Westbrook.

Η τελευταία μπορεί να έσβησε όλα τα βίντεο στα οποία ςξηγούσε τους λόγους της κόντρας τους, όμως, αυτό δεν μπορεί να αλλάξει ούτε τα εκατομμύρια followers που έχασε τότε ο νεαρός, ούτε την έκταση που πήρε στο διαδίκτυο η δική τους αντιπαράθεση.


«Έχουμε φτάσει με απίστευτη ταχύτητα σε ένα σημείο όπου το cyberbullying, η ρητορική μίσους και η κουλτούρα της ματαίωσης έχουν γίνει πανίσχυρα. Μπορώ από πρώτο χέρι να πω ότι όλα αυτά με κατέβαλαν. Είμαι ευγνώμων για το ότι με περιβάλλουν καλοί φίλοι και οικογένεια που με στηρίζει κάθε μέρα, κάθε στιγμή μέσα στη μέρα, κάθε λεπτό, μόνο και μόνο για να σιγουρευτούν ότι δεν έκανα κάτι απονενοημένο», λέει και εδώ τα πράγματα σοβαρεύουν, καθώς αφήνονται υπόνοιες για αυτοκτονικό ιδεασμό του influencer, μετά τον διασυρμό του…

Ο ίδιος παίρνει θέση για τη βασική κατηγορία που εξαπέλυσε η άλλοτε φίλη του εναντίον του, ότι δηλαδή επιχείρησε να αποπλανήσει έναν στρέιτ άντρα και ότι χρησιμοποιήσε τα χρήματα και τη φήμη του για να τον πιέσει να κάνουν σεξ.

Ο διάσημος influencer Τζέιμς Τσαρλς ανάρτησε γυμνή του φωτογραφία στο Twitter

«Αυτό που η συγκεκριμένη δήλωση υπονοεί είναι ότι όλοι οι γκέι άντρες είναι αρπακτικά, κάτι που είναι αηδιαστικό, αναληθές και πολύ επικίνδυνο για να το λες. Η όλη κατάσταση ήταν πολύ τρομακτική για την LGBTQ+ κοινότητα και περιέγραφε με εξαιρετικά μελανά χρώματα όλους τους γκέι άντρες», εξηγεί ο Charles, απαντώντας στον περίφημο ισχυρισμό της Westbrook, ότι προσπάθησε να αποπλανήσει έναν νεαρό σερβιτόρο.

Ακόμη και έτσι, και παρά τον σάλο που προκλήθηκε, ο Charles δεν πιστεύει ότι ειδικά τη δήλωση περί «αρπακτικού» και το όλο ξέσπασμα η άλλοτε καλή του φίλη τα είχε προσχεδιάσει. Πιστεύει ότι ήταν κάτι που έγινε εκείνη τη στιγμή, αλλά προφανώς δεν είχε υπολογίσει την έκταση που θα έπαιρνε η όλη κατάσταση και ότι θαυμαστές και των δύο θα άφηναν υβριστικά σχόλια, ακόμη και κατάρες σε όλο το φάσμα των social media που διατηρεί… 

ΠΗΓΗ: People.com

Keywords
Τυχαία Θέματα
James Charles,