Irina Shayk- Lady Gaga: Μαντέψτε ποια δεν περνάει καλά μετά τον Bradley Cooper;

18:23 25/6/2019 - Πηγή: People

Το story το γνωρίζουμε: χώρισαν ο Bradley Cooper με την Irina Shayk και όλοι πιστεύουν ότι φταίει το ειδύλλιο του ηθοποιού με τη Lady Gaga. Οι λεπτομέρειες της ιστορίας μοιάζουν περιττές, αφού στην πραγματικότητα οι πρωταγωνιστές της δεν έχουν μιλήσει ποτέ «ανοιχτά» για τις φήμες. Cooper και Shayk είχαν, εξάλλου, εφαρμόσει στην προσωπική

τους ζωή το δόγμα «δεν μιλάμε ποτέ για τα προσωπικά μας» και κανείς από τους δυο δεν μπήκε ποτέ στη διαδικασία να διαψεύσει τις φήμες για σχέση με την τραγουδίστρια.

Η Lady Gaga, από την άλλη, έκανε την προσπάθειά της – δηλώντας δημόσια και ρητά ότι δεν υπήρξε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή και σκηνοθέτη της στο «A star is born»-, ωστόσο κανείς δεν μοιάζει να την πιστεύει- ή να θέλει να την πιστέψει. Ιδίως, μετά τον πρόσφατο χωρισμό του ζευγαριού.

Όπως μεταδίδουν τα ξένα μίντια, η Lady Gaga δέχεται έντονη πίεση να σχολιάσει τον χωρισμό του Bradley Cooper και της Irina Shayak- κάτι βεβαίως που προσπαθεί να αποφύγει, αγνοώντας τις επίμονες ερωτήσεις τους. Το «κυνηγητό» της σταρ ξεκίνησε με την πρώτη δημόσια εμφάνισή της – εκτός σκηνής- μετά την είδηση του χωρισμού. Και τα στιγμιότυπα από τη Νέα Υόρκη- όπου βρέθηκε για συναυλία- φανερώνουν μια κάπως προβληματισμένη Gaga.

Credit: Splashnews.com

1 από 3

Credit: Splashnews.com

2 από 3

Credit: Splashnews.com

3 από 3

Από την άλλη, η Irina Shayk δείχνει να περνάει μια χαρά μετά τον χωρισμό της. Τόσο οι αναρτήσεις της στο Instagram, μετά την είδηση του χωρισμού, όσο και οι πρόσφατες παπαρατσικές φωτογραφίες της από τη βόλτα της στη Νέα Υόρκη με τη μητέρα της Όλγα, φανερώνουν ότι το μοντέλο διακατέχεται από καλή διάθεση. Στα στιγμιότυπα, μάλιστα, από τη Νέα Υόρκη, η Irina Shayk δείχνει αρκετά χαρούμενη και χαμογελαστή.

1 από 3

Credit: Splashnews.com

2 από 3

Credit: Splashnews.com

3 από 3

Εξάλλου, δεν είναι αυτή που τη βαραίνει ο χαρακτηρισμός «ανδροχωρίστρα» αυτή τη στιγμή- κάτι που μπορεί βεβαίως να μην ισχύει για τη Gaga… Και, αν μπορεί κανείς να δώσει μια λεζάντα στα στιγμιότυπα που τη δείχνουν να χαμογελά μετά τον χωρισμό με τον Bradley, αυτή δεν μπορεί παρά να γράφει«γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος».

Keywords
Τυχαία Θέματα