Game of Thrones: Οι δημιουργοί της σειράς έκλεισαν συμφωνία με το Netflix- Ετοιμάζουν σειρές και ταινίες

14:10 8/8/2019 - Πηγή: People

Καινούργια τηλεοπτική στέγη για τους δημιουργούς της επιτυχημένης σειράς «Game of Thrones» David Benioff και Dan Weiss που υπέγραψαν αυτή την εβδομάδα συμβόλαιο με το Netflix. Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η συμφωνία – που «έκλεισε» στα 200 εκατομμύρια δολάρια- προβλέπει πολυετή συνεργασία και την παραγωγή και σειρών και ταινιών.

«Είμαστε

ενθουσιασμένοι που υποδεχόμαστε στο Netflix του κορυφαίους σεναριογράφους David Benioff και Dan Weiss. Αποτελούν μια δημιουργική δύναμη και έχουν ενθουσιάσει τα κοινά παγκοσμίως με τις επικές τους ιστορίες Ανυπομονούμε να δούμε τι έχει να φέρει η φαντασία τους στα μέλη μας», δήλωσε ο Netflix chief content officer, Ted Sarandos, στη επίσημη ανακοίνωση.

Η συνεργασία αυτή θεωρείται τεράστιο deal στη βιομηχανία του θεάματος για πολλούς λόγους: θα σταματήσουν να κάνουν σειρές για το HBO, με το οποίο συνεργάστηκαν για περισσότερη από μία δεκαετία και, πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού, δεν θα έχουν συμμετοχή στην παραγωγή των spinoffs που ετοιμάζει το αμερικανικό δίκτυο για το «Game of Thrones» (ωστόσο, θα διατηρήσουν στα credits τον τίτλο των Executive Producers)

Για όσους ζουν εκτός Η.Π.Α, αυτό είναι μάλλον υπέροχο νέο αφού θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν οτιδήποτε ετοιμάσουν οι Benioff και Weiss την ίδια στιγμή που θα κάνουν πρεμιέρα και στις Η.Π.Α., καθώς οι original series του Netflixe κυκλοφορούν παγκοσμίως την ίδια μέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα