GNTM: H παίκτρια που εκνεύρισε τον Άγγελο Μπράτη ξεσπά κατά του κριτή

00:18 23/9/2019 - Πηγή: People

Η Μαρία, η νεαρή κοπέλα με τα κόκκινα μαλλιά που είδαμε στην τελευταία audition του φετινού GNTM και προκάλεσε με την εκκεντρική της εμφάνιση τον εκνευρισμό του Άγγελου Μπράτη, μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

«Το χρώμα των μαλλιών μου δεν θεωρώ ότι είναι εμπόδιο. Ήθελα να εστιάσω πάνω στο διαφορετικό. Δεν πήγα εκεί για να πουλήσω

τα μαλλιά μου. Ήδη πριν πάω στην audition άλλαξα τον εαυτό μου, ήμουν πιο extreme. Θυσίασα, δηλαδή, ένα κομμάτι του εαυτού μου», ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής η νεαρή κοπέλα.

Όσο για τον έντονο διάλογο που είχε με τον κριτή του διαγωνισμού Άγγελο Μπράτη, η ίδια δήλωσε: «Μου φάνηκε λίγο περίεργη η συμπεριφορά του. Η συζήτησή μας έφτασε να είναι σαν να βρισκόμασταν στο My Style Rocks και σχολιάζαμε το ντύσιμο. Η συζήτηση πήγε στην εξωτερική εμφάνιση. Έπεσα από τα σύννεφα, γιατί δεν περίμενα τέτοια ιδεολογία. Με πείραξε η κριτική του, γιατί είναι σχεδιαστής και μάλιστα αξιόλογος. Είχα πει και κάτι ακόμα που δεν μπήκε. Στο τέλος ο κύριος Μπράτης μου απάντησε πάρα πολύ άσχημα. Με τρόπο που δεν πρέπει να μιλάς έτσι σε κανέναν άνθρωπο. Με πάρα πολύ άσχημο λεξιλόγιο. Δεν αξίζει να μιλάς τόσο άσχημα σε κανέναν».

Keywords
Τυχαία Θέματα