Fargo: Η υπέροχη σειρά του Νόα Χόλι επιστρέφει με την 4η σεζόν

18:45 10/1/2020 - Πηγή: People

Δύο χρόνια μετά την αρκετά καλή, αλλά όχι εξίσου δυνατή με την δεύτερη και την πρώτη, τρίτη σεζόν, το Fargo επιστρέφει. Και σε αυτή την επιστροφή ο δημιουργός του Νόα Χόλι έχει ίσως την πιο δύσκολη αποστολή, αφού ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της σειράς είναι ο Κρις Ροκ που πρέπει να πείσει το κοινό για αρχηγός μιας συμμορίας.

Απ΄αυτά που βλέπουμε στο πρώτο trailer, η 4η σεζόν του Fargo φαίνεται να έχει πετύχει την μετάλλαξη του κωμικού, αλλά και να χρησιμοποιήσει κομμάτι αυτής

της κωμικότητας στη συνολική της αισθητική που δεν ξεφεύγει από το dark/splatter humor.

Σε αυτή την τέταρτη σεζόν, ο Νόα Χόλι μας μεταφέρει στο 1950 στην πόλη του Κάνσας. Εκεί όπου συναντώνται δύο μεγάλα συνδικάτα της μαφίας. Αυτό των Ιταλών και αυτό των Αφροαμερικάνων. Οι δύο μεγάλες φατρίες θα συνάψουν συμφωνία για εκεχειρία.

Ο Κρις Ροκ, υποδυόμενος τον γκάνγκστερ Λόι Κάνον, τον έναν εκ των δύο ηγετών, και ο Τομάζο Ράνιο τον έτερο, τον Ντονατέλο Φάντα, συμφωνούν να ανταλλάξουν τους γιους τους και να αναθρέψουν ο καθένας το παιδί του άλλου.

Μόνο που κάθε τους σχέδιο για παράλληλη ανάπτυξη κι οικονομική ευημερία πάει στον κάλαθο των αχρήστων. Η δολοφονία του άσπονδου φίλου θα φέρει σύγχυση. Μια σύγχυση που θα οδηγήσει σε παρανοήσεις, λάθος δολοφονίες και την αναζωπύρωση της κόντρας. Ίσως και με έναν αόρατο εχθρό να υποκινεί τα πάντα για να εκμεταλλευτεί το αιματοκύλισμα και να αναδυθεί.


Keywords
Τυχαία Θέματα