American Horror Story: Αν σας αρέσουν τα θρίλερ θα λατρέψετε την 9η σεζόν

13:27 25/6/2019 - Πηγή: People

Ακόμα να ξεπεράσετε το “American Horror Story: Apocalypse”; Τότε θα χαρείτε πολύ διαβάζοντας όσα γνωρίζουμε για τη νέα σεζόν αλλά και βλέποντας το teaser της την οποία θα μπορούμε να απολαύσουμε τον Σεπτέμβριο.

Η 9η σεζόν της πετυχημένης σειράς του Ryan Murphy πρόκειται να είναι όσο τρομακτική και creepy ήταν και οι υπόλοιπες 8 σεζόν.
Ποια είναι αυτά που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής;

Ο τίτλος της είναι «1984»

που σε συνδυασμό με το teaser trailer καταλαβαίνουμε ότι η νέα season είναι επηρεασμένη από slasher ταινίες των 80s, δηλαδή θα έχουμε σίγουρα έναν serial killer και αρκετό splatter. Εάν θέλετε να πάρετε μία ιδέα, η νέα σεζόν θα έχει το «κλίμα» ταινιών όπως το «Παρασκευή και 13», «Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες» αλλά και το «Halloween».

Κάτι που μας στεναχώρησε αρκετά (αλλά ήδη γνωρίζαμε) είναι το ότι για πρώτη φορά μετά από 8 σεζόν δε θα δούμε τον Evan Peters, μία απουσία που σίγουρα θα μας στοιχίσει όσο και αυτή της Jessica Lange.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αποκαλυφθεί πολλές juicy πληροφορίες για το «1984» είναι όμως σίγουρο ότι θα δούμε ξανά την Emma Roberts και τον σύντροφο της θα υποδύεται ο ολυμπιονίκης Gus Kenworthy αλλά και την Sarah Paulson την οποία η σειρά έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό.

Δείτε παρακάτω το teaser trailer στο οποίο προσφέρει έξτρα ένταση το τραγούδι της Billie Eilish που το συνοδεύει.

View this post on Instagram

AHS SEASON 9 is called…

A post shared by Ryan Murphy (@mrrpmurphy) on Apr 10, 2019 at 6:38am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα