2o ετήσιο Φεστιβάλ Γατο-ταινιών στο NIXON Bar Restaurant

H Nine Lives Greece – Οι Εφτάψυχες, παρουσιάζουν, σε συνεργασία με την PurinaONE και το Walker Art Center, USA, το 2ο ετήσιο διεθνές φεστιβάλ Γατο-ταινιών, στην αίθουσα προβολών του Nixon Bar στον Κεραμεικό, το Σάββατο 28/3/15.Σας προσκαλούμε να απολαύσετε τα πιο δημοφιλή, τρυφερά και διασκεδαστικά αιλουροειδή, σε μία ταινία, συνολικής διάρκειας 70'.

Ταυτόχρονα, μπορείτε να αγοράσετε αγαπημένα γατο-σουβενίρ για τους
τετράποδους φίλους σας αλλά και να αποκτήσετε λιχουδιές , προσφορά της PurinaONE. Η Τζένη Θεωνά, πρέσβειρα της PurinaONE και φυσικά γατο-μαμά, θα παρουσιάσει το φεστιβάλ.

Κατά την διάρκεια παραμονής σας στο χώρο του Nixon μπορείτε να απολαύσετε το γνωστό brunch menu, σνάκς, καφέ, κρασί ή κοκταίλς.
Θα πραγματοποιηθούν τρείς (3) συνολικά προβολές: Πρώτη προβολή : 16:00 μμ, Δεύτερη Προβολή : 18:00 μμ, Τρίτη προβολή 20:00 μμ.,

Η είσοδος για το κοινό ανοίγει από τις 15:00 μμ.
Κόστος εισιτηρίων: 4 ευρώ (ενήλικες), 2 ευρώ (παιδικό) και ισχύει για μία και μόνο προβολή.
Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια και από τις πωλήσεις των γατο-σουβενίρ, θα διατεθούν στις αδέσποτες γάτες της Αθήνας, για τις ανάγκες σίτισης, νοσηλείας και στειρώσεων των αποικιών που φροντίζει το δίκτυο των εθελοντών της Nine Lives Greece.

NIXON Bar Restaurant Αγησιλάου 61, Κεραμεικός

O σταρ πλέον Henri, περσινός νικητής, είναι ο πρωταγωνιστής στο διαφημιστικό trailer του φετινού φεστιβάλ.
Keywords
Τυχαία Θέματα