Δημιουργία εκπαιδευτηρίου κυνηγόσκυλων στη Ρόδο

12:18 13/8/2019 - Πηγή: iHunt

Με απόφασή του ο συντονιστής της αποκεντρωμένης διοίκησης Αιγαίου καθορίζει χώρο εκπαίδευσης σκύλων και ταυτόχρονη απαγόρευση θήρας. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει η απόφαση :

"....Καθορίζουμε ζώνη εκγύμνασης κυνηγετικών σκύλων (Ζ.Ε.Σ.), στην περιοχή « Κοσκινού» εμβαδού 5277 στρ. που περιγράφεται ως εξής:

Ξεκινά από τον κόμβο διασταύρωσης Εθνικής οδού Ρόδου-Λίνδου με Κοσκινού (Μεραρχία). Ακολουθεί την εθνική οδό Ρόδου-Λίνδου, μέχρι την διακλάδωση της με την επαρχιακή οδό Τσαΐρι - Αεροδρόμιο. Στρίβει αριστερά, ακολουθώντας την κοίτη του ρέματος μέχρι που συναντά την Λεωφόρο Ρόδου - Καλλιθέας

όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο Amada Colossos και φτάνει μέχρι τη θάλασσα. Στρίβει αριστερά και ακολουθεί την ακτογραμμή έως το ξενοδοχείο Kalithea Horizon Royal (περιοχή Βόδι). Στρίβει αριστερά και ακολουθεί την Λεωφόρο Ρόδου- Καλλιθέας έως το ξενοδοχείο Kresten Palace. Από εκεί στρίβει αριστερά προς το περίπτερο και ακολουθεί την ασφαλτοστρωμένη οδό προς τα λατομεία. Συνεχίζει περνάει από βίλλα Παρασκευά και από κλινική EUROMEDICA όπου συναντά τον κόμβο στην εθνική οδό Ρόδου - Λίνδου όπου και η αφετηρία.

Διαβάστε περισσότερα για Δημιουργία εκπαιδευτηρίου κυνηγόσκυλων στη ΡόδοΕισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια
Keywords
Τυχαία Θέματα