Απίστευτο θράσος. Έπαιζε η ηχομιμητική συσκευή στο παράθυρο του σπιτιού του

22:22 26/9/2017 - Πηγή: iHunt

Εντυπωσιακή επιχείρηση και μήνυση λαθροθήρα για χρήση ηχομιμητικής από τον ΚΣ Θεσσαλονίκης. Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου ο θηροφύλακας του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης μαζί με ομοσπονδιακούς θηροφύλακες της ΣΤ' ΚΟΜΑΘ εντόπισαν ηχομιμητική συσκευή η οποία έπαιζε σε παράθυρο σπιτιού στην δασική περιοχή Περιστερά του νομού Θεσσαλονίκης.

Ο

θηροφύλακας του ΚΣ Θεσσαλονίκης και η ομοσπονδιακή θηροφυλακή είχαν αρκετές ημέρες πριν την πληροφορία και την Κυριακή το μεσημέρι μαζί με τον εισαγγελέα υπηρεσίας έκαναν έφοδο στο συγκεκριμένο σπίτι. Δεν βρήκαν τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και προχώρησαν στην κατάσχεση της ηχομιμητικής συσκευής.

Το σπίτι ανήκει σε εργαζόμενο στην Διεύθυνση Αναδασώσεων του νομού Θεσσαλονίκης. Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Το iHunt.gr επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του ΚΣ Θεσσαλονίκης και μέλος του ΔΣ της ΣΤ' Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θράκης κ. Δημήτρη Παντελάκη ο οποίος μας είπε : " Ο ΚΣ Θεσσαλονίκης αλλά και η θηροφυλακή της ΣΤ' ΚΟΜΑΘ δεν θα δείξει καμία ανοχή σε φαινόμενα λαθροθηρίας. Θα είμαστε αμείλικτοι...."

Διαβάστε περισσότερα για Απίστευτο θράσος. Έπαιζε η ηχομιμητική συσκευή στο παράθυρο του σπιτιού τουΕισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια
Keywords
Τυχαία Θέματα