Βλάβες ΔΕΗ – Διακοπές ρεύματος: Έτσι θα επικοινωνήσετε με τον ΔΕΔΔΗΕ

Στη μάχη έχουν ριχτεί τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ, προκειμένουν να αποκαταστήσουν τις βλάβες που προξενήθηκαν από την κακοκαιρία «Ελπίς». Σύμφωνα με τους τεχνικούς, ο αριθμός τους αγγίζει τις 5.000.

Οι περιοχές που έχουν σημειωθελι τα προβλήματα είναι: Χαλάνδρι, Μαρούσι, Ψυχικό, Μεταμόρφωση, Νέα Φιλαδέλφεια, Ηράκλειο, Πεύκη, Κερατέα,

Καλύβια, Κορωπί, Παλλήνη, Πικέρμι, Ντράφι, Γραμματικό, Μαραθώνας, Αλεποχώρι, Πόρτο Γερμενό, Βύρωνας, Καρέας, Γλυφάδα, Βούλα, Ν. Σμύρνη, Άλιμος, Σαλαμίνα.

Την προσοχή των πολιτών εφιστά ο ΔΕΔΔΗΕ, επισημαίνοντας ότι αν διαπιστώσουν ζημιές στο δίκτυο να απομακρυνθούν άμεσα και να μην έρθουν σε καμία επαφή με πεσμένα καλώδια και στύλους.

Η τηλεφωνική γραμμή του ΔΕΔΔΗΕ

Οι πολίτες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα θα πρέπει να χρησιμοποιούν τη νέα γραμμή βλαβών καλώντας στον αριθμό 800 400 4000 όπου οι καταναλωτές μπορούν να καλούν δωρεάν στη γραμμή από το κινητό ή σταθερό τους τηλέφωνο.

Επίσης μπορούν να καλέσουν στο 11500 ή 2111900500 ή να το δηλώσουν μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE app σε Android και iOS από το κινητό τους ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ (deddie.gr).

Εδώ μπορείτε να δηλώσετε ηλεκτρονικά τη βλάβη.

Αύξηση της ζήτησης ρεύματος

Σημαντικά αυξημένη αναμένεται σήμερα Τρίτη η ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας, λόγω της κακοκαιρίας ενώ σε υψηλότερα επίπεδα διαμορφώνονται και οι τιμές.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΑΔΜΗΕ η αιχμή της ζήτησης ρεύματος προβλέπεται να ξεπεράσει σήμερα τα 9.100 μεγαβάτ στις 11 το πρωί, ενώ χθες η αιχμή, που παρουσιάστηκε στις 7 το απόγευμα, ήταν 8.102 μεγαβάτ.

Σημειώνεται ότι οι εκτιμήσεις διαμορφώθηκαν πριν την κήρυξη έκτακτης ανάγκης στις πληττόμενες περιοχές και την αναστολή ή τον περιορισμό λειτουργίας υπηρεσιών και επιχειρήσεων.

Διαβάστε ακόμη:

Deutsche Bank: Μέσα στο 2022 η αύξηση επιτοκίων από την ΕΚΤ

Το δράμα της Αττικής Οδού, το… θαύμα της JP Morgan με την Viva, τα καλά νέα για το ΧΑ και ο αγώνας της Yalco

Αυτοί είναι οι 25 (βασικοί) φόροι που πληρώνετε για το ακίνητό σας (πίνακας)

Keywords
Τυχαία Θέματα