Τρεις φορές βραβευμένη η ΜΕΓΑ Α.Ε. στα «Greek Exports Awards»

Απέσπασε το "Χρυσό Βραβείο TOP GREEK EXPORT COMPANY 2016», το «Top Branded Export Product 2016» και το «Top Manufacturing Export Company»

Τρία σημαντικά βραβεία απέσπασε στα Greek Exports Awards η 100% ελληνική εταιρεία

ΜΕΓΑ Α.Ε., μια από τις μεγαλύτερες και πλέον εξελιγμένες βιομηχανίες προϊόντων προσωπικής υγιεινής στην Ευρώπη, σε μια διοργάνωση που επιβραβεύει τις καλύτερες επιχειρήσεις στον τομέα των εξαγωγών.

Επιχειρήσεις που συνδράμουν στην αύξηση της παραγωγικότητας, της ανταγωνιστικότητας και της απασχόλησης στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, η ΜΕΓΑ απέσπασε την κορυφαία διάκριση του θεσμού και βραβεύτηκε με το "Χρυσό Βραβείο TOP GREEK EXPORT COMPANY 2016», μετά από συνολική έρευνα και αξιολόγηση της Κριτικής Επιτροπής, καθώς και την ψηφοφορία του κοινού, ενώ παρέλαβε το Χρυσό βραβείο και για το «Top Branded Export Product 2016», όπου οι βρεφικές πάνες Babylino Sensitive βραβεύτηκαν ως το κορυφαίο επώνυμο εξαγώγιμο προϊόν. Τέλος, η εταιρεία ΜΕΓΑ Α.Ε παρέλαβε το Silver βραβείο ως «Top Manufacturing Export Company».

H ΜΕΓΑ Α.Ε απέδειξε ότι αποτελεί μια εταιρεία που βρίσκει δημιουργικές διεξόδους, παρά τις αντιξοότητες, μία επιχείρηση που, κόντρα στην οικονομική κρίση, εκπροσωπεί την ανάπτυξη.

Τα Greek Exports Awards 2016 διοργανώνονται για 5η συνεχή χρονιά, από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ-ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών , σε συνεργασία με την Ethos Media SA.

Η ΜΕΓΑ Α.Ε με παρουσία σε 30 χώρες, σε 4 ηπείρους, κατάφερε στο διάστημα 2010-2015 να τετραπλασιάσει τις εξαγωγές της, επιβεβαιώνοντας ότι η καινοτομία και η ποιότητα μπορούν να έχουν ελληνική ταυτότητα, αλλά και διεθνές διαβατήριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα