Τραμπ: Οι μετανάστες διαπράττουν περισσότερα εγκλήματα από ότι οι πολίτες των ΗΠΑ

Στον τελευταίο ενδιάμεσο προεκλογικό αγώνα για ο 2018, ο Ντόναλντ Τράμπ έμεινε επικεντρωμένος σε γνωστά θέματα, χαρακτηρίζοντας τους μετανάστες στα νότια σύνορα των ΗΠΑ ως δυνητικούς βίαιους εγκληματίες και μέλη συμμοριών και κατηγορώντας τους Δημοκρατικούς ότι τους άφησαν σκόπιμα στις ΗΠΑ για να πάρουν θέσεις εργασίας και να καταστρέψουν την υγειονομική περίθαλψη για τους πολίτες.

Ο πρόεδρος είπε σε ένα λαμπρό ακροατήριο υποστηρικτών στο

Μπίλοξι του Μισισίπι το βράδυ της Δευτέρας ότι το μήνυμά του για τους μετανάστες ήταν απλό: «Γυρίστε πίσω, γυρίστε πίσω στο σπίτι, δεν θα σας αφήσουμε».

"Ξέρετε, ότι ακούτε αυτές τις ιστορίες ότι δεν διαπράττουν αυτοί εγκλήματα, εμείς διαπράττουμε εγκλήματα. Πάντα εμείς. Όχι όχι, δεν λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο. Είναι ψεύτικα νέα", είπε ο Τραμπ.

Σε μια συζήτηση κατά τη διάρκεια των προεκλογικών εκδηλώσεων, ο Τραμπ υποστήριξε επίσης την πρωτοφανή χρήση δακρυγόνων στους μετανάστες στα νότια σύνορα την Κυριακή, ρωτώντας να μάθει γιατί οι μητέρες είχαν βάλει τον εαυτό τους και τα παιδιά τους σε κίνδυνο.

"Πραγματικά σκέφτεται κανείς: Γιατί ένας γονέας τρέχει προς μια περιοχή όπου ξέρουν έχει δακρυγόνο αέριο μαζί με το παιδί του;", ανέφερε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα