Το μυστικό για να γίνει κάποιος μέλος της ελίτ του Μονακό

Το Yacht Club του Μονακό είναι ένας από τους πιο πολυτελείς ιδιωτικούς συλλόγους αυτής της πόλης- κράτους, που ιδρύθηκε από τον Ranier III, πρίγκιπα του Μονακό, σύζυγο της Grace Kelly. Για να γίνετε μέλος, απαιτείται να σας προτείνουν τουλάχιστον δύο χορηγοί, μετά χριεάζεστε έγκριση από τον πρόεδρο του σωματείου Πρίγκιπα Αλβέρτο

Β, και ένα ποσό εγγραφής, που η λέσχη αρνήθηκε να αποκαλύψει. Κάθε χρόνο, όταν το Μονακό Yacht Show βγαίνει από τους ιδιωτικούς του χχώρους και κατεβαίνει στην πόλη, εάν είστε στο Μονακό, θα βρείτε Ρώσους ολιγάρχες, Κινέζους τιτάνες της βιομηχανίας, καθώς και καπετάνιους, μέλη πληρωμάτων και φυσικά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Όλο το χρόνο, εκεί βρίσκονται τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που έχουν κλίση στη ναυτιλία, προκειμένου να συζητήσουν αλλά και να ψωνίσουν.

Αλλά για εκείνους που δεν μπορούν να αποκτήσουν ένα χρυσαφί κλειδί εισόδου, υπάρχει ακόμα ένας τρόπος, και αυτός είναι μέσα από το Μέγαρο του Κρασιού.

Πιάστε ένα τραπέζι στη βεράντα και προετοιμαστείτε κυρίως για τους ανθρώπους που σας παρακολουθούν. Ενώ το Παλάτι του Κρασιού μπορεί να μην είναι επίσημα μέρος του Yacht Club, ποτέ δεν ξέρετε ποιος θα κατασκοπεύσει την περιήγησή σας στα μπουκάλια που έχουν παραδοθεί στο γιοτ τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα