Θρίλερ με τη σορό που βρέθηκε στην Εύβοια: Ανήκει ή όχι στον αγνοούμενο 67χρονο από το Μαντούδι;

Θρίλερ με τη σορό που βρέθηκε στην Εύβοια, στη θαλάσσια περιοχή Πήλι Βλαχιάς. Η σορός που εντοπίστηκε από ελικόπτερο του Λιμενικού λίγο πριν τις 4 το απόγευμα και ανασύρθηκε με τη βοήθεια δυτών, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου, όπου εκλήθη η κόρη του 67χρονου προκειμένου να διαπιστώει αν πράγματι ανήκει στον πατέρα της.

Όπως μεταδίδει το protothema.gr, αρχικά θεωρήθηκε ότι ανήκει στον 67χρονο από το Μαντούδι που αγνοείτο

από το Σάββατο μαζί με τη σύζυγό του η οποία ακόμη αναζητείται.
Δημοσιεύματα μάλιστα ήθελαν την κόρη του να έχει αναγνωρίσει στη σορό τον αγνοούμενο πατέρα της.

Όμως η ίδια η Ευαγγελία Σταματίου διαψεύδει ότι τον αναγνώρισε και δηλώνει πως κάτι τέτοιο δεν έγινε, εξαιτίας του γεογονότος ότι η σορός είναι μη αναγνωρίσιμη. Μάλιστα συμπληρώνει ότι θα περιμένει την εξέταση του DNA για να πιστοποιηθεί αν όντως πρόκειται για τον πατέρα της.

Όπως είχε δηλώσει στο LamiaReport ο Περιφερειακός Διοικητής των ΠΥ Στερεάς, Αρχιπύραρχος Νικόλαος Σπαής, θα «χτένιζαν» όλη την περιοχή από ξηράς και με τη βοήθεια του Λιμενικού τις καταλήξεις των χειμάρρων, καθώς πίστευε ότι η ορμή των νερών ήταν ικανή να τα κουβαλήσει στη θάλασσα.

«Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να βρεθούν όλοι οι αγνοούμενοι…», δήλωσε ο κ. Σπαής σημειώνοντας την τεράστια προσπάθεια των ανθρώπων του ΠΣ τόσο κατά τη διάρκεια του κυκλώνα, όσο και μετά προσπαθώντας να μετριάσουν τον πόνο των ανθρώπων που είχαν πληγεί από το άγριο φυσικό φαινόμενο.

Δείτε φωτογραφίες:


Keywords
Τυχαία Θέματα